Zoeken naar bed*

Uw zoekactie voor bed* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi-Top Asslover 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
Bi- top in hetero relatie op zoek naar mooie gladde bol kontje voor vanavond, scenario : deur op kiertje, lig je naakt op jouw buik in bed, k kom binnen, kus ik jouw gat zachtjes duw k mijn tongue heerlijk diep erin voor heerlijk geil asslicking, Assrimjob,Ass eating & Assplay, vingeren, spanken ,69, doggystyle, veel kan, niets moet … 38 174 79 17, heel verzorgd, intiem geschoren & zeker niet ontkanp, Geen interesse in oude of behaarde, graag reactie met foto voor jouw kontje,geen veel bla bla of duizenden mails verkeer, kan vanavond verplaatsen.  

Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
16 dagen
Pijpslet 30 jaar Antwerpen - Boom
Dinsdag 21/05
Dinsdag 21 mei ga ik een kamertje huren in het roomotel in boom. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk mannen afkomen en mijn mond komen volspuiten. Dit zou in de namiddag gebeuren. Het is discreet en het gebeurt lekker snel. Stuur me bij interesse een mailtje. Leeftijd tot 55 jaar en hygiene gevraagd alsook geboden.  
bi-schierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
nieuwe cockring
Wegens niet nakomen van een afspraak nog maals een oproepje. Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Heel rustig van elkaars lul genieten door hem te strelen, likken, kussen en pijpen. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent. U kunt zelfstandig bij me binnen komen en ik lig al naakt met ring en blinddoekje aan klaar op bed voor u. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd.  

nieuwe cockring
16 dagen
Tim 36 jaar Limburg - Halen
Gangbang
Hoi, Ik ben op zoek naar een 3 a 4tal tops die het zien zitten om met een gangbang mee te doen. Je mag dus zeker geen probleem hebben met andere tops langs jou. De bedoeling is dat jullie samen mij als gangbang slet gebruiken gedurende 1hr30 a 2hr Wat voor profiel zoek ik: Mannen die dominant zijn Min 19cm Ervaring is een plus  
16 dagen
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede morgen. Welke open oprecht BEHAARDE vent zoekt ook zeker wekelijks. Zelf gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Groetjes x  
16 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
17 dagen
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
17 dagen
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede namiddag. Welke behaarde vent open oprecht zoekt om zeker wekelijks. ( Versa ??) Zelf gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Groetjes  
17 dagen
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken en bekeken worden
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Kijken en bekeken worden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10