Zoeken naar behaard

Uw zoekactie voor behaard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Ik ben 61/184/75 niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil gezellig van elkaar genieten.  
11 dagen
cute Kerel 28 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve cute kerel bi 28 zoekt discrete hygiënische top
Sportieve kerel hier van 28 177 63 opzoek naar heel discrete hygiënische mannelijke top voor occasionele fun (liefst onbesneden en behaard) - reageren met foto en/of Skype! (Max 53j)  
11 dagen
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senior
Welke bi/hetero senior vanaf 70j zoekt nog naar wat sexplezier en wordt graag gepijpt ? Niet rokers, geen baard, maar je mag wel intiem behaard zijn. Jij blijft liefst passief en ik doe de rest. Graag reactie met je stats. Ik kan ontvangen.  
11 dagen
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede middag. Zelf ben ik gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Ben opzoek naar open oprechte BEHAARDE man die zeker wekelijks wilt. Groeten  
11 dagen
Wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Klein maar fijn
Hallo Ben op zoek naar serieuze man die klein voorzien is. Geen roker. Iemand die kan ontvangen. Leeftijd en gewicht spelen geen rol. Behaard of kaal, idem dito. Graag reaktie met meer dan 1 zin. Foto is pluspunt, dan krijg je 1 terug.  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
nice man 53 jaar Antwerpen - Mol
relaxed fun / fwb
Hey, missch ben jij wel die toffe openminded/curious hetero kerel, die wel es nood heeft aan wat afleiding of avontuur? Of die zich graag wel es vrijblijvend wil laten bedienen… Niks extreem, gewoon heel relaxed en ongedwongen, ‘just for fun’… als mannen onder elkaar… niets meer, niets minder… we merken vanzelf wel waartoe het al dan niet kan leiden… ‘n (ont)spannend massageke om te beginnen, uitgebreid rukken, pijpen, je ballen likken, event. rimmen, enz...enz…, niks dat moet… of als je gewoonweg es van je zaad verlost wil worden, dat kan natuurlijk ook. Ervaring is geen vereiste. Lftd tss 22j en MAX +-42j!!!, voorkeur voor slank tot atletisch/gespierd, verzorgd, (’n beetje) behaard en 'n (stoppel)baardje zou de max zijn! Geen alles-daters aub, mogelijk ’n FWB. Ikzelf ben van Mol, 53j, slank en verzorgd, versa, kan ontvangen, discretie en vertrouwen spreken uiteraard voor zich! Interesse? Dan verneem ik het graag van je. Reactie met iets meer dan 2 woorden aub, en foto is gewenst  

relaxed fun / fwb
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Mannelijke sletterige transjongen
12 dagen
Tom 27 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zoek iemand die kan ontvangen of geil wil chatten
Is er iemand die deze onervaren bottom (behaard wel) kan ontvangen te Hoogstraten? Sta voor veel open. Ben heel submissive. Mensen die partners zoeken om geil mee te chatten zijn ook zeker welkom. Kusjes Tom  
12 dagen
JJJ 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senioren
Zoek oudere bi/hetero senioren die graag eens lekker klaargezogen worden zonder tegenprestatie. Geen baard, niet roker, en eikel moet bloot kunnen, intiem behaard vind ik wel geil. Graag reactie met uw stats. Ik kan thuis ontvangen maar eventueel ook verplaatsen in de nabije omgeving  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10