Zoeken naar behalve bij

Uw zoekactie voor behalve bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Weekend date 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Goedvoorziene man gezocht die ik mag pijpen dit weekend antwerpen zuid
Hey, ik ben een 27 jarige doctoraatstudent en hou van pijpen. Zou graag een mannelijke (oudere) bi of homo man lekker lang pijpen dit weekend. Ik kan ontvangen regio antwerpen zuid in mijn appartement. Bij voorkeur jij een behaarde goedvoorziene grote klassieke man. Ikzelf ben in relatie dus moet zeer discreet. Bij voorkeur kan er ook meer. Bij interesse graag uitleg hoe je eruitziet. Ik 181cm, 72kg, 18 x 5 cm en slank. Ik verplaats ook in de buurt.  

Goedvoorziene man gezocht die ik mag pijpen dit weekend antwerpen zuid
2 senioren 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoeken lieve derde senior
2 senioren, 74 1,81/83 14/4 en 64 1,75/70 16/4 zijn heel tepelgeil en houden van tongen en lang lief vrijen. Niet altijd meer zo stijf maar lekker om te pijpen. Genieten van mekaar genot te geven. Beiden intiem geschoren. Willen nu graag eens met drie genieten. Welke senior 65+ kan zich hierin vinden en wil graag mee komen spelen? Bij reactie graag opgave van je stats, van waar je bent n hoe jij een trio ziet.(tepelgeil is een must)  
Pijper 33 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Zoek date vanavond
Op zoek naar geile man om af te zuigen. Omstreeks middernacht parking Kortemark statio . Ik ben 34 jaar. Bij jou in de auto of in de bosjes. Sperma mag in m'n mond!  
Date 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Soft
Hallo, ik ben 46/180/78 en zoek voor morgen date met 55-65j voor (enkel) wederzijds rukken, bij voorkeur rond 9u en in de buurt van Aalst. Wie wil mij ontvangen?  
Mister P 53 jaar Limburg - HASSELT
vanaf 16u30
hello, ik een onderdanige pijpgeile slet ben ik beschikbaar voor een blowbeurt vanaf 16u30, ik verplaats en kleed me bij jou om zoals op de foto..op de knien en doe m'n ding..niet te veel bla bla but just use my mouth for your pleasure..ik ben hetero/soft bi, slank, niveau, discreet en verzorgd x  

vanaf 16u30
Tim 30 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Sportieve bi 30 zkt trio, dildoplay
Sportieve bi,30,slank,190,80,16 intiem kaal zkt trio MMF (staat op m'n bucketlist). Iemand met veel toys zoek ik ook, gaande van dildo's, buttplugs, ballstretchers, dilators, oppompdildo,... liefst iemand met een groot assortiment. Enkel iemand die in de dichte regio woont die kan ontvangen. Discretie gevraagd ! Bij antwoord gelieve een foto te voorzien van jezelf. (Face hoeft niet persé direct). Indien de klik er is kan het voor meerdere malen zijn.  

Sportieve bi 30 zkt trio, dildoplay
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek grootgeschapen (bij voorkeur).
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek grootgeschapen (bij voorkeur).
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gloryhole fuck
Ik heb een niet behaard, babysmooth kontje, ik ben zeer atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Bij mij thuis zal er in de hang een gloryhole aanwezig zijn, aan de andere kant van de gloryhole zal ik liggen op een tafel met mijn kont door de gloryhole. Jij komt dus binnen en zonder dat we elkaar zien neuk je me. Er zullen een paar speeltjes met verschillende grote klaarliggen met wat glijmiddel die kunnen gebruikt worden als voorspel. Intiem is met condoom! Het zou voor vrijdagavond zijn, aanmelden doe je via u stats en eventueel foto van gereedschap. Geen herkenbare foto's doorsturen, het is de bedoeling dat we elkaars gezicht niet zien.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo ik ben 35,1,85m,77, slank, sportief. Op zoek naar een sterk behaarde man zoals op de foto's te zien is. Ikzelf ben slank en sportief. Zoek een stevige man om regelmatig te daten. Hygiëne en discretie is zeer belangrijk. Ik kan soms ontvangen maar verplaats bij voorkeur. Enkel reageren indien je aan de beschrijving voldoet. Ik reageer alleen indien er een foto meegestuurd wordt.  

Slank voor behaarde beer
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge man of jongen
slanke manen of jongens die zin geeft in wat ontspanning ( massage ) fun met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info en foto is antw terug graag van waar u bent ook , discreet en verzorgd is + punt , of ook leuk groepje manen voor rukavond ( slanke mannen of jongens max 6 ) elke 14 dagen afpreken in de avond lekker naakt gaan en rukken bij sex film ( rukken zuigen meer niet geen geneuk gewoon lekker rukken en zuigen tot zaad eruit spuit xx ) stuur leeftijd en hoe u eruit ziet , foto graag van u ( alles discreet niet roken , je krijg wel drank , sex film kijken en geil spelen met elkaar douchen kan na de fun en voor de fun )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10