Zoeken naar haar mondje

Uw zoekactie voor haar mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen
Goeiemorgen ik m73 slank geb 18 cm intiem geschoren ik pijp en slik jullie zaad wie wil er mij pijpmondje rond zijn pik voelen ik kan ontvangen iemand zin dan hoor ik het graag groetjes  
Jan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Waar kan ik langskomen
Om je te gebruiken. Jij zit naakt geblinddoekt klaar. Deur om een kier. Ik kom binnen kleed me uit en duwt mijn pik in je mondje. Daarna neuk ik je en spuit ik in je kontje of mondje. Mij rimmen mag ook Laat maar weten waar en wanneer.  
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen
Weeral op zoek naar iemand die een lekkere lange trage pijpbeurt wil... auto, boven in de bib in Leuven of in het stadspark... ik neem echt mn tijd, klaarkomen mag in mn gezicht of mondje...  
Megageil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil opgestaan
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik deze namiddag gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen, mijn kontje wordt graag gevingerd en op zen doggy's genomen. Zelf ben ik een Bottomgast van 45 verzorgd met een goed pijpmondje en een geil kontje. Zin, stuur je stats door dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Anthony 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillige discrete spuitmond
Sportieve geile goeduitziende bi, ontvang op afspraak geile gebonden mannen die zelf anoniem willen blijven. Bij een date zal ik dan ook machteloos geblinddoekt klaarzitten om mijn mondje te laten volspuiten of te laten volneuken.  
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje wilt nog zaad slikken
Wie ontvangt deze pijp sletje omgeving harmonie mijn vrouwelijke billen kunnen ook ontmaagd worden als je kan ontvangen indien niet laten we in harmonie park afspreken zodat je jou grote paal tot in mijn keeltje kunt drukken en mijn mondje begint door te neuken tot je klaarkomt en mijn alles laat slikken wie kan nu nog afspreken ik heb echt zin in lullen  
Yente 30 jaar Antwerpen - Berchem
Wie spuit me onder
Wie helpt me? Ben een jongen van 31j, 182, 79 en op zoek naar iemand die zich wil aftrekken en mijn gezichtje wil onderspuiten. Als je wil help ik graag een handje (en mondje) ;) Graag foto bij reactie zodat ik weet wat te verwachten :-)  

Wie spuit me onder
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10