Zoeken naar hetero welkom uiteraard

Uw zoekactie voor hetero welkom uiteraard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
renaat 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
hetero of bi
wie pijp ik diep  
Brugs3 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Brugs balleke
Wie kan ik straks plezieren met wat manne pap? Regio Brugge. Jij ontvangt en liefst niet te oud. PS ben hetero  
Bottom 29 jaar Antwerpen - Stabroek
Welke hetero neukt me ?
Hey! Slanke en sportieve kerel getrimd met gladde kont zoekt een mannelijke man ( 20-55jaar ) om me discreet te neuken. Liefst op regelmatige basis. Kan ontvangen en verplaatsen. Reactie met stats.  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Henk 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Hallo
Hallo Ik geil bottom zoek via deze weg een vast bi of hetero top om deze bottom geregeld te komen af neuken. Ik ben clean en soa vrij heb je interessen stuur je stats van waar jij bent Grt  
Hetero 49 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Fantasie
Hey, Ik ben Jonas, 49jr, heel mannelijke getrouwde hetero. 1m80 78kg. Op zoek nr een heel verzorgd gay- koppel die me wilt verwennen. Rimmen, pijpen, strelen, misschien neuken. Grtjs  
pieter 51 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Man in relatie zoekt man voor erotische momenten
zoek iemand net als ik in heterorelatie voor erotische momenten. Discretie verzekerd. Ik ben verzorgd en hou van stille waters. Grts  
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10