Zoeken naar hoi 39

Uw zoekactie voor hoi 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Laurens 33 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Iemand voor nu?
Iemand die vandaag z'n lusten op mij wil botvieren? Je ontvangt, cardate of bij jou thuis. Pzc, neuken safe Dominante man gezocht.  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Wie filmt mijn masturbatie
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, aftrek. En mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje?  

Wie filmt mijn masturbatie
djkzzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
hoi, ik ben nog steeds op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
vrijdag voormiddag
Wie kan er me vrijdag voormiddag ontvangen om je lekker leeg te pijpen? Ik pijp en kus graag. Ikzelf kan niet ontvangen. Veel kan niets moet. Alle leeftijden mogen sturen. Ik geef zeker ook al graag een vervroegt vaderdags cadeautje met m'n mond, klaarkomen kan waar je maar wil.  
kries 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
iemand zin om m'n kont te vullen
welke goed geschapen kerel(s) heeft/hebben zin om m'n kont vol te spuiten ? Ergens op een leuke locatie outdoor ? Langskomen in de buurt kan ook !  
Safe 50 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
contact
Sta open voor meerdere voorstellen. Heel soft tot kinky of speciale fantasie. Altijd safe (belangrijk!). Wil je verder gaan dan voelen, masturberen of een helpende hand, altijd met condoom. Niets moet, van de twee kanten. Respect en hygiëne zijn belangrijk. Volledige discretie. Ruime regio rond Kortrijk en kunnen ontvangen is een voordeel. Afspreken 's avonds of in het weekend. Met een berichtje van 2 of 3 lijnen weet ik niet genoeg. Zeg wat je echt zoekt.  

contact
marc 42 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
vanavond
Ben je 38 of jonger, wil je afgetrokken en gepijpt worden, kom dan af, vanavond. Meer kan eventueel ook. Ook sissy's, twinks, crossdress , shemales welkom ... Stel voor wat je wil doen en geef even je foto en stats mee....  

vanavond
Neukteef/prosti 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/prostituee ontvangt dominante tops
Ok ben een jonguitziende zestigeren afferi gt als neukteef=prostituee. I'm dit door mijn helaas overleden pooier. Ik zoek dus mannen die ik thuis ontvang want ik woon alleen om mij als neukteef/prostituee te komen grondig en diep te neuken tongzoenen, pijpen. Ik heb kleine tieten en een. Ietwat vrouwelijk lichaam. Dit alkes is volledig gratis ook een kandidaat pooier voor mij kan mij tot ijn hoer maken.  
Quicky 39 jaar Antwerpen - Merksem
Rimmer gezocht
Ik wil nog eens lekker gelikt worden aan men kontgaatje, voorzichtig een vingertje er in terwijl je me klaarpijpt. Welke lekkere gast wil dit doen voor mij? 39/189/85 18cm.  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere pik gezocht
Hallo, vanavond tussen 17 en 19u wil ik graag een lekkere pik in m'n mond,safe neuken is eventueel ook mogelijk. Verzorgde kerel van 45 uit Gent hier  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10