Zoeken naar lekker*

Uw zoekactie voor lekker* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kim 37 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen verwennen?
Wie in Mechelen mag ik vanavond met mijn mondje en tong lekker komen verwennen? Ik zuig je helemaal leeg terwijl jij passief blijft. Ik ben slank, verzorgd 16/75/172. Jij bent liefst ouder. Uiterlijk maakt niet uit. Ik kan NIET ontvangen. Misschien tot gauw?  
Ikke 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Soft date
Wie ontvangt of car date deze 60 jarige man om samen te rukken en lekker te tongzoenen  
yves 46 jaar Limburg - Genk
softdate
Bij wie mag ik langskomen? Lekker samen rukken en pijpen.  
Fred 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Zin om te zuigen
Gewoon eens zin om harde paal te zuigen. Zelf ontdekkende bikerel, beetje ervaring en zin in meer! Wie heeft lekkere paal en zoekt warm mondje?  
Ilyas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge Arab trav zoekt enkele blacks om plezier te maken
Zijn hier misschien enkele blacks die zin hebben in arab travje? Het zou zijn voor zondagavond. Bij serieuze reaktie altijd antwoord. Ik zoek BBC. Mijn stats : 180-70-donkere huid- lekkere kont.  
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgd openminded koppel, ook rijper koppel tot...jaar
Nette en zeer hygiënische single man van 60 jaar met enig niveau zoekt contact met leuk verzorgd openminded koppel, ook rijper koppel tot....jaar voor lekkere geile afspraakjes. Dit met alle respect en in alle discretie. Ik kan verplaatsen en ontvangen...xxx  
Student K 19 jaar Antwerpen - Antwerpen
19j Student suck n go
Ik sta zo onder studiestress, wie komt mij in mijn pauze eventjes verlossen? Enkel snelle Suck n Go, ik blijf passief. Wil lekker leeggezogen worden en snel weer door met studeren. Ik reageer alleen op reacties met foto van jezelf, ik wil zien wie ik mijn adres geef.  

19j Student suck n go
sperma slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
sperma slet slikt uw sperma op
ik ben een sperma slet en ontvang u naakt ik pijp lik je ballen zuig aan je eikel en lik je pisgaatje met mijn tong jij komt klaar in mijne mond en ik slik alles lekker in en lik je paal proper  

sperma slet slikt uw sperma op
Jarno 53 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Rommelmarkt zondag
Ik ga zondag naar de rommelmarkt in de voormiddag. Zou graag bij iemand langskomen die weet hoe hij een man lekker kan verwennen. Maakt je mij heet kan er veel  
Hey 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie zin in fun
Geile bot die zin heeft een lekkere piemel. Zoek een top daddys vind ik geil net alsook buikjes maar sta open alles. Kan enkel verplaatsen. Zoek voor deze namiddag of avond en stuur ook even een pic.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10