Zoeken naar man uit

Uw zoekactie voor man uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
pieter 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
genieten
ik ben op zoek naar iemand die kan ontvangen waar we samen rustig kunnen genieten van elkaars lichaam en zeker het lekkerste stukje van de man zalig genieten van elkaar met respect voor elkaar . ben benieuwd of ik dat hier nog kan vinden  
spuiter 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
oudere man
welke oudere man wil myn kontje komen neuken, ik ben 1.68 80kg,zwart kort haar,grysgroene ogen,penis 15x3 besneden en intiem geschoren.ik kan lingerie dragen indien je dat wenst,stuur je reactie met sexy foto van jou eventueel ook in lingerie en dan by contact stuur ik foto van my terug. alvast geile groetjes.  
Ruud 52 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Bischierig
Hetro man, staat open voor eerste bi-ervaring Geen idee hoever ik wil en kan gaan. Beetje voelen , pijpen Hyghiene gevraagd en geboden.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje ,ben sportieve man van 54j, 186cm ,84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
pijpboy 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
lekkere paal gezocht om te pijpen
Is er iemand in de buurt van Leuven die zich graag wilt laten pijpen? Ik ben student, 27j 1m77 slank 62kg. En zoek liefst een sportieve bi man tot 45j die graag discreet langskomt, of die kunnen ontvangen. Reageer met foto aub.  
albert 77 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Man zoekt man
Wie komt er nu met deze lul spelen in oudenaarde tot 15u  

Man zoekt man
Kevin 36 jaar Antwerpen - Edegem
Op zoek naar een jonge onderdanige man
Ik ben op zoek naar een jonge onderdanige man. Onervaren mag zeker ook. Liefst weinig of niet behaard. Ik heb het volgende scenario in gedachte. Je komt binnen en ik zeg je dat je je moet uitkleden en ik bekijk je volledig. Daarna dwing ik je op je knieën en maak je mijn broek los. Dan begin je je me te pijpen. Daarna neuk ik je in je kontje. Ik wil ook klaarkomen op je gezicht of in je mond. Heb je interesse stel jezelf dan even voor  
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede namiddag. Ik single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Is opzoek naar open oprechte BEHAARDE man die zeker wekelijks wilt. Welke behaarde man zoekt dit ook.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10