Zoeken naar men hey

Uw zoekactie voor men hey leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik ben een onervaren man van 40 die eens wil proeven van de mannen. Drm ik iemand zoek die versa is mag koppel zijn zolang je slank bent en weinig beharing en max 50 bent en kunt ontvangen. Is wel voor int kortjes Hygiëne en respect is zeer belangrijk stuur je status met foto en woordje uitleg. Ik ben 40 1.75 en 73kg 17*5 hopelijk zie ik jou binnenkort.  

Zoek versa
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey benb 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs-30 speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Wie heeft er zin
Hey geile mannen Wie van jullie heeft zin in wederzijdsplezier? Ik ben 31,1m89,115kg,chubby,haar op het lichaam en gezicht,ook wat haar intiem. Ik kan verplaatsen,niet ontvangen.  

Wie heeft er zin
Bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zkt Top voor nu
Hey, Ik ben 39-jarige bottom uit regio Kortrijk. 1m79, 75kg, 17cm, proper, hygienisch en gespoeld kontje. Wie wil me deze middag neuken? Ik pijp je stijf, je draait me om en neemt me in mijn kontje. Ik ben onderdanig, dus je mag me gerust nemen zoals je wil. Je komt klaar waar je wil en ik vertrek terug. Cardate kan ook. Regio Kortrijk-Waregem voor nu onmiddellijk. Eerste die eerlijk reageert met beetje uitleg, kom ik af. Tot straks.  
Gast 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gast 30 uit dendermonde zoekt eerste ervaring met man
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  
Couple 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt biciurious discrete maat
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero door het leven gaat, dat ook uitstraalt, en tegelijk toch zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Avontuurlijk koppel zoekt biciurious discrete maat
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Hum
Hey mannen voor nu vrijdag kan ik ontvangen in stad van mechelen tussen 22h en 23h gelieve een photo te sturen en wa meer uitkeg over u geen duidlijk photo van face en speelgoed geen antwoord geen fakers aub man van 1m74 70kg 16cm  

Hum
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Kontje zoekt geile top
Hey leuk dat je even kijkt ben een 40j bi bottom ben 180 80 kg kort bruin haar bruine ogen 17cm wat ik zoek is een geile top tussen 30 en 50j indien interesse hoor ik het graag kan thuis ontvangen verplaats niet reactie met Foto graag xxx  

Kontje zoekt geile top
Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Opendeur
Hey hey wegens groot succes van vorige maand ga ik het nog eens doen. Aanstaande dinsdag 28 mei tussen 11 en 15u zal ik in carotel te Lubbeek opendeur houden. Dat wil zeggen dat iedereen dat wil mij mag komen neuken. Dus de mogelijkheid is er dat er een wachttijd is. Ik zal die hele periode klaar zitten voor jullie. Bij interesse stuur me een mailtje. Met centimeters. Verdere info krijg je al ik herplaatste ben. Ik kan nu nog niet weten welke kamer ik ga hebben.  
Boy 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hey, iemand nog zin om met elkaar wat fun te hebben? 32,177,75,16  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10