Zoeken naar naar je toe

Uw zoekactie voor naar je toe leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21/7 20u mannen voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Op het einde van de avond rukken we samen tot we klaarkomen. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Enkel tss 30j en 50j, slank of klein buikje. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
thisonce 35 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
pijpzin
na heel lange tijd nog eens zin om te pijpen deze namiddag ik slanke dertiger met mooi voorkomen ik zoek iemand met een mooie lul die kan ontvangen. ik verplaats naar jou foto bijzenden is plus  
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik pijpen regio Brugge
39M 190 85kg Op zoek naar pijpdate regio Brugge. Enkel voor hygiënische mannen die intiem geschoren zijn. Je kan ontvangen of outdoor/car. Belangrijk: jij blijft passief. Graag reactie met je volledige stats indien interesse. Reactie met foto van speelgoed krijgt voorrang.  
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Edegem
Wie helpt deze student ontspannen tijdens de blokperiode?
Ik ben een chubby top van 23 en zoek tijdens de blok naar ontspanning. Ik ben 23 187 105 en niet heel groot geschapen. Het liefst zoek ik iemand die dik/chubby, bottom en klein gescshapen is. Het is ook belangrijk om discreet, intiem verzorgd en niet roker te zijn. Indien je mij wilt helpen ontspannen reageer dan met je stats, een woordje uitleg en die met een foto krijgen voorrang.  
Bas 31 jaar Antwerpen - Herentals
Jong zoekt ouder (70+)
Ik ben op zoek naar oudere (70+) mollige/gezette mannen met een kleine pik voor een eerste ervaring. Zelf ben ik normaal / sportief gebouwd en bottom ingesteld. Wie biedt er zijn pik aan om op te oefenen. Bij een juiste click kan er veel.  
Pijperke 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Wie filmt mijn masturbatie
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, aftrek. En mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje?  

Wie filmt mijn masturbatie
djkzzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
hoi, ik ben nog steeds op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
Wie komt beuken 28 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Wie komt zich laten hard pijpen en me neuken
Wie o wie komt me lekkere piemel geven Ik heb een lekker mondje en een heel strak kontje izelf licht chubby onderdanig klein geschapen ongeschoren wel hygienisch discretie vereist 420 friendly op zoek naar lekkere piemel veel kan besproken worden 04 u 7 u 04 u 2 7 u 1 5 u 7 hopelijk tot snel  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10