Zoeken naar wat zou jij

Uw zoekactie voor wat zou jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SomeLooking 29 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Beginnende bot zoekt top
Mijn stats: 29j, m83, 85kg, 17cm. Ik zoek iemand die mij eens wilt neuken. Dit zou mijn tweede keer. Ik heb dus nauwelijks bot ervaring. Liefst iemand die kan ontvangen. Reactie met stats! Zonder gaat die in de prullenbak. Reactie met foto krijgt voorrang.  

Beginnende bot zoekt top
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
woensdag verpl., ontvang. ruime omg. Hasselt, Genk, Houthalen, ...
Nu woensdag vrouw ganse dag weg met de trein. Getrouwde eind vijftiger, 1m68, 58 kg, niet besneden, kan dus verplaatsen en/of ontvangen tussen 09h en ongeveer 16 h, ruime omgeving Hasselt, Genk, Houthalen, Heusden, ... Soft sex. Zou graag eens een hele grote paal, zien, voelen, proeven. Maak zelf maar uit wat je groot vindt.  
Xoxo 35 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Morgenochtend
Ik moet morgen naar Bondues in Frankrijk. Zou graag bij iemand rond 6u stoppen om jou te pijpen  
Marc 52 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Waarvoor zou ik kunnen dienen?
Geen anaal! Graag als onderdanige in rollenspel.  

Waarvoor zou ik kunnen dienen?
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke bischierige man heeft zin en loopt geil?
Zou graag afspreken met een bischierige man die geil loopt en is om zich naakt te laten bekijken, zijn pik en ballen te laten keuren en bespelen,... dat maakt me geil en dan mag je mij laten spuiten. Maakt niet uit of of je klein geschapen bent, geen erectie meer hebt, vlug klaarkomt,... als ik maar met je kan spelen en lekker geil wordt. Ook tv, cd, sissy is welkom. Een pluspunt is dat je onderdanig bent en onervaren.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Jan 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Verwennen
Met wie zou ik morgen in de voormiddag kunnen afspreken om elkaar wat te verwennen.  
Pijpslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date
Bi 41/186/85. Op zoek naar iemand die kan ontvangen. Ik hou enorm van het orale (pijpen, slikken, ondergespoten worden) maar sta open voor meer. Ik voel me graag gebruikt als een echt (pijp)sletje. Ik kan me door de week makkelijk overdag vrijmaken. Bij klik kan regelmatig contact. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol voor me maar stuur wel aub een foto van je paal mee. Deze week zijn er een paar dagen waar ik nog zou kunnen afspreken maar later kan ook.  

Op zoek voor date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10