Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Daan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi man zoekt bi koppel
Ik ben Daan. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van 27 uit het Gentse. Mijn verdere stats zijn 1m88, 85kg, 19cm, fit en mannelijk type. Ik ben op zoek naar een bi koppel om leuke dingen mee te doen. Ik ben zelf bi versa, maar eerder bot en onderdanig. Ik zou graag dienen als jullie toy en al mijn gaatjes zijn te gebruiken. Al neuk ik zelf ook graag. Verder staan hygiëne en discretie centraal.  
14 dagen
Sportief28 28 jaar Limburg - Tessenderlo
Sportieve jonge man zoekt tof koppel
Hallo koppels . Ik ben een jongere sportieve slanke man van 28 jaar die opzoek is naar een koppel m/v om een vast sexueel contact mee aan te gaan indien er een klik is voor ons allemaal natuurlijk . Een paar kenmerkende punten van mezelf . Sportief, goede babbel( eenmaal het ijs gebroken is ) ,positieve mindset, openminded, klassevol. Ook is hygiene en discretie super belangrijk . Wat ik hoop te vinden is een tof koppel dat dit samen goed besproken heeft . Een gesprek moet zeker ook op zijn plaats zijn bij dit vast koppel en een open minded gedachtegang is altijd positief . Indien dit een beetje overeenkomt met wat jullie denken/zoeken stuur dan gerust een berichtje. Groetjes  
FitTeen 19 jaar Limburg - HASSELT
Vrouw/koppel voor bare date gezocht
Hey, ik ben een slanke 20 jarige gast van Hasselt. Ik ben opzoek naar een vrouw/koppel (max 48j) voor een geile bare date. Zelf ben ik niet heel ervaren maar open voor veel. Ik kan meestal door de weekdag ontvangen of verplaatsen in Limburg. ik ben 1m86, 76kg, slank gebouwd en 17cm pik en bereikbaar op whatsapp. groetjes  

Vrouw/koppel voor bare date gezocht
14 dagen
student 20 jaar Antwerpen - Turnhout
welk koppel mag ik bekijken?
Hallo, ik ben een goedlachse zachtaardige student die opzoek is naar een koppel die ik mag bekijken terwijl ze seks hebben. Ik trek me af en ben weer weg. zelf ben ik 20 maar leeftijd speelt geen rol. ik ben 1m80 68kg slank, 17x3. Foto krijg je bij interesse.  
Stud 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben in spa of tussen de lakens. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
Hottie 24 jaar Antwerpen - Mechelen
Knappe gast zoekt fun
Hi allemaal, ik ben een 24 jarige man die opzoek is naar wat plezier. Ikzelf ben 170cm groot, normaal tot slank gebouwd, heel hygiënisch en discreet. Ik ben vrij openminded dus verschillende scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook al een beetje bi ervaring indien jullie daar naar opzoek zijn, maar dit is zeker geen vereiste. Qua leeftijd heb ik niet echt een voorkeur. Het enige wat ik vraag is dat jullie ook hygiënisch zijn. Als jullie interesse hebben laat dan zeker maar iets weten, ik antwoord op elke reactie. Groetjes  

Knappe gast zoekt fun
Ali 55 jaar Zuid-Holland - Den Haag
fantasievakantie en sex
Welke stellen(tot 58jaar) willen fantasie vakantie en sexdate naar Antalya vanaf julie 2024. Voor zon, zee, strand, uitgaansgelegenheden en sex. Ben single jongeman 55+ hetero, potent en heb sex fantasieen. Voor Datum en accommodatie in overleg. Hebben jullie al geboekt of zijn jullie al in Antalya dan boek ik op dezelfde datum dicht bij zijnde hotel.  

fantasievakantie en sex
16 dagen
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
16 dagen
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Student 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student op zozk
Hier een student uit Gent, super open-minded en reeds ervaren. Kan vanilla tot kinky, zelf ook zowel onderdanig als dominant en natuurlijk verl mogelijk. Gelieve met meer dan één zin en foto te reageren.  

Student op zozk
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10