Zoeken naar nooit meer

Uw zoekactie voor nooit meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
(Bi-)stel voor een gezellige date
Hey! Zijn jullie een (bi-)stel die op zoek zijn naar een trio in gezellige, ongedwongen sfeer? Dan lijkt het me leuk om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hygiëne en discretie staan voorop. Samen lekker in ontspannen, ongedwongen, gezellige sfeer bezig zijn. Het belangrijkste is dat we plezier hebben. Hebben jullie gewoon zin in een vrijblijvende trio, willen jullie het eens voor de eerste keer proberen of een fantasie die jullie graag willen doen, laat het me weten. Mijn motto is dan ook "niets moet alles mag". Jullie wensen staan centraal en ik kan me makkelijk aanpassen. Ik sta open voor eventueel wat bi actie als de man dit leuk vindt, maar het hoeft uiteraard niet. Met mij kun je dus alle kanten op :) Ik ben 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Geen baard/bril/snor, lichaam is netjes verzorgd, groot geschapen en (intiem) geschoren. Ik omschrijf mezelf als goedlachs, sociaal, respectvol, intelligent, ruimdenkend. Meer foto's mogelij  

(Bi-)stel voor een gezellige date
Demy 55 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Elkaar lekker verwennen
Hi leuke koppels, Zal ik mij even voorstellen ik ben een nette man van 55j die graag een date zoekt met een leuke koppel. Ik ben 1,78m, 88kg, sportief,intiem geschoren en lekker geschapen .Tevens heb ik een goed luisterend oor en ben warmhartig persoon.Ik ben verzorgd, vrouwvriendelijk, discreet en respectvol! Ik hecht veel belang aan vriendschap,wederzijds respect, discretie & hygiene. Een dame komt op de eerste plaats bij mij ,de dame laten genieten met een heerlijke ontspannende massage en een sensuele Yoni massage en meermaals lekker laten klaar komen dat is de intentie. Kijk uit naar jullie reactie . Wensen jullie meer info of foto’s aarzel niet om te vragen. Vriendelijke groetjes Demy  

Elkaar lekker verwennen
Huisvriend 54 jaar Antwerpen - Herselt
Samen de dame verwennen.
Op zoek naar koppel waar de dame graag geniet van meer dan 1 man. Kan gaan van cuckold koppel waar de dame zich wil laten verwennen voor de ogen van haar man tot een fijne vriendschap om te genieten met ons drie. Bedoeling is van gezellige avonden samen door te brengen en niet dadelijk een vluggertje. Uiteraard is de juiste klik belangrijk.  
FKO 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Plus one gezocht ( enkel V )
Wegens ziekte van mijn originele partner, ben ik (22 Man) op zoek naar een "plus one" (Vrouw) om mee te gaan naar een exclusief "sex positive bdsm" feestje in Amsterdam. Heb je al wat ervaring in BDSM of helemaal niet, geen probleem want hier is iedereen welkom. Mensen van alle leeftijden en niveaus. Een feestje georganiseerd door een erkend organisatie in deze industrie. (1) Muziek / Er zullen verschillende muziekstanden zijn met verschillende genres muziek. (bv; house, electro and chille muziek) (2) Activiteiten / Er zullen meerdere informatieve activiteiten aanwezig zijn zoals; wax-play, massage, BDSM, Shibari en veel meer.... (3) Play Rooms / Ten slotte de play rooms, verschillende kamers voor intiem en privé gebruik tussen gasten. Toestemming en respect staan hier hoog in vaandel. Een feestje waar van alles mag, maar niks moet. [Bij vragen en interesse, sturen met wat info over u zelf]  

Plus one gezocht ( enkel V )
Will 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Ik masseer op een erotische manier de vrouw van een koppel..De man kijkt toe of masseert mee waarbij het genot van de dame centraal staat. Ik hen ervaring, geen fake en grote sportief gebouwde Vlaming. Kan zowel overdag of s avonds bij jullie thuis of op locatie. Zin? Stuur me berichtje met jullie wensen en tot gauw?  

Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Vincent 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sauna
Op zoek naar iemand of koppel om mee naar een privésauna te gaan. Dit kan eventueel met badkleding. Looks en leeftijd niet van belang, aangenaam gezelschap wel. Ontspanning is de hoofdzaak, meer kan maar dat zien we wel. Voel je je aangesproken, laat snel iets weten.  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Date
Ik zoek een leuke afspraak met vrouw of koppel tot ongeveer 50 jaar om beetje een leuke en spannende avond te hebben waarin niks moet maar alles kan in alle discretie! Zoek ook eventueel vrouw om eens een club te bezoeken, wie er voor open staat! Ik kan mij makkelijk verplaatsen in de regio Limburg of op locatie. Spreekt dit je aan mag je mij altijd bericht sturen met foto en wat meer uitleg dan 1 zin.  

Date
Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Plezier vanavond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Lier en op zoek naar een leuke vrijdagavond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Plezier vanavond
Rudi 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel met bi man
Ben spontane man gebonden die contact zoekt koppel waarvan de man bi schierig is en mag experimenteren met mij onder toeziend oog van passieve dame . Ben 173 /70/17/5 slank en hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto. Kan niet ontvangen maar hotel is mogelijk .regio Mechelen Leuven Graag tot reactie Groetjes Rudi  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10