Zoeken naar verzorgde

Uw zoekactie voor verzorgde leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ervaren koppel gezocht om te genieten met een verzorgde man regio West-Vlaanderen
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
MAX 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
1M85, 80kg , slank sportief geschoren , hoger opgeleid en respectvol !
Opzoek naar een betrouwbare, respectvolle en plezierige connectie? Ik ben een verzorgde, sportieve kerel van 26 jaar, op zoek naar een betrouwbaar koppel voor leuke momenten. Met mij is veel mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaars grenzen. Het wordt zeker niet saai, integendeel... Helaas kan ik niet ontvangen, maar ik sta open voor discrete uitnodigingen. Stuur me een berichtje, geen verplichting tot afspreken. Laat je verleiden door de opwinding van het onbekende en de belofte van gedeeld plezier. Met mijn positieve energie en open-minded houding, beloof ik een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wat extra spanning wilt toevoegen aan je leven, ik ben de ideale metgezel. Mijn focus ligt op wederzijds genot en het verkennen van verlangens. Respect en discretie zijn mijn kernwaarden, en ik verwacht hetzelfde van jou. Stuur dat berichtje, voeg die foto toe, en laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar nieuwe hoogten van genot!  
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
WIFESHARING
Ik ben een verzorgde en respectvolle man van 42 jaar. Ik zoek een aantrekkelijk stel dat wel houdt van geile ontmoetingen en avontuurtjes. Een trio om samen de vrouw afwisselend/tegelijkertijd te neuken of haar alleen eens goed verwennen. Dat en veel meer is mogelijk. Ik kom niet snel klaar en heb groot gerief. Reacties doen jullie uitsluitend met een foto. Ook graag vermelding van jullie leeftijd en regio waar jullie wonen.  

WIFESHARING
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Dimi 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gezellig koppel
Gezellig koppel gezocht voor een vrouw gerichte trio of cuckold. Respect en hygiëne staan voorop. Veel is bespreekbaar. Zelf ben ik een verzorgde single man.  
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
Ikke 50 jaar Limburg - Zutendaal
Jacuzzi date
Hallo, ik Ben een verzorgde man van 49j . 1m88 groot en weeg 82kg . Niet roker . Geen baard of snor . Wil graag een net Koppel of vrouw uitnodigen bij me thuis om samen een glaasje te drinken, een leuk gesprekje , jacuzzi en bij juiste klik ..... Bij interesse of vragen hoor ik het graag met duidelijke beschrijving en foto . Liefste groetjes x  

Jacuzzi date
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
10 dagen
Tony 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10