Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Toyboy 28 jaar Antwerpen - Mol
Toyboy zoekt koppel
Hallo . Zelf ben ik opzoek naar een vast koppel met hotwife . Liefst een ouder koppel dat er graag een jonge man bij zou willen . Ook zou ik indien het klikt iets langdurig/vast willen opbouwen samen met jullie . Over mezelf : ikzelf ben 28jaar klassevol sportief en heb goede babbel. Ook ben ik in het bezit van een portie humor. Respect naar elkaar is super belangrijk . Hygiëne en discretie zijn natuurlijk ook belangrijk . Wat ik zoek in een koppel is vooral een klik met 3 zodat iets leuk en vast opgebouwd kan worden . Als jullie kunnen ontvangen zou super zijn . Indien jullie nog vragen hebben mag je gerust een reactie sturen . Groetjes  
10 dagen
Meester 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanig koppel
Ervaren dominant uit de omgeving van Antwerpen Noord is op zoek naar een koppel uit de streek voor regelmatige contacten, sessies waarbij oa. touwen, boeien, zweepjes en spanking het genot van de vrouwelijke sub centraal zetten. Misschien dat haar wens om als sletje meerdere mannen te dienen kan waargemaakt worden, of zijn wens om vastgebonden enkel te kunnen toekijken hoe de Meester bezit neemt van haar lichaam. Dat zijn maar enkel van een hele hoop mogelijke scenario’s. Is dit een onvervulde wens van jullie beiden ?  
Derk en Peter 59 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, verzorgd, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Wij kunnen ook goed masseren. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
10 dagen
Viriele man 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Trio-Huisvriend-Cuckold
Welk koppel zoekt een toffe verzorgde man om samen spannende en erotische momenten te beleven? Waarbij het motto is : veel kan maar niets moet! Met het nodige respect samen een (ont)spannende avond beleven waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Man kan meedoen of toekijken. Indien gewenst kan een volledige lichaamsmassage voor de vrouw de start worden van een spetterende verwenavond…. En als het klikt kunnen we eventueel meermaals afspreken en word ik jullie huisvriend. Ik ben een jonge vijftiger , 1m86 groot , normaal gebouwd , sportief , respectvol , vrouwvriendelijk , zeer verzorgd en met niveau. Zijn jullie tussen de 45 en 65 en ook open-minded , verzorgd , met niveau en zien jullie een klassevolle date wel zitten? Aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen met een uitgebreide voorstelling en wat jullie hopen te beleven…. Hopelijk tot gauw.  
10 dagen
Huisvriend 54 jaar Limburg - Lummen
Samen de vrouw verwennen.
Op zoek naar een leuk koppel waarvan de vrouw graag er een extra man bij heeft. Lijkt het jullie leuk om een huisvriend te hebben waarbij de juiste klik aanwezig is zodat we haar samen kunnen verwennen en genieten van leuke avonden.  
11 dagen
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Derk en Peter. 59 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, verzorgd, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Wij kunnen ook masseren. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
11 dagen
Kris 38 jaar Limburg - HASSELT
Schoonlikken
Man 39 (mollig, baard en bril) met onderdanige gevoelens zoekt koppel waar ik mag komen toekijken hoe jullie beiden elkaar verwennen en daar ook heel vocaal rond zijn. Zelfs wat vernederend naar mij toe. Tot het moment daar is waarop de man het poesje van zijn vrouw helemaal vol en onderspuit. Dat is mijn teken om dan te vragen om dichterbij te mogen komen en zowel zijn lul helemaal schoon te likken alsook haar poesje. Hierna dank ik jullie voor het mogen toekijken en proeven van jullie beiden en vertrek ik. Is dit iets waarin jullie je beiden kunnen vinden laat dan zeker iets weten. Kan enkel overdag en op verplaatsing. Groetjes  
Frk 34 jaar Limburg - As
Happy end
Hallo Ik ben 33j jonge man en ben op zoek naar een vrouw of (koppel) (18-50) liefst in de buurt van de provincie limburg, maar mag ook erbuiten zijn om plezier en ontspannende momenten mee te beleven (kan goed masseren), niets moet en alles gebeurd met wederheidse toestemming. We kunnen elkaar eerst beter leren kennen als je wil via chat (mail, sms, whatsapp) of gewoon direct afspreken of we kunnen eerst iets gaan drinken, eten, cinema, ... en dan zien we verder wel hoe het verloopt. Ik ben een verzorgde en goed uitziende sportieve jonge man, 1m71 65kg, mijn hobby's zijn fitness en voetbal. Discretie en respect staan hoog in het vaandel en verwacht dit ook van jou. De reden dat ik via hier iets zoek is omdat ik nogal verlegen ben soms en niet direct iemand durf aan te spreken en hoop het via deze weg plezier te hebben. Als je geďnteresseerd bent of vragen hebt, laat zeker iets weten via mail of sms/whatsapp! PS: je mag altijd een foto bijsturen, hoeft niet herkenbaar te zijn, mvg  

Happy end
11 dagen
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo leuk dat jullie even mijn advertentie lezen ,hebben jullie zo'n in leuke massage is weg uit de stress en genieten , wel dan bied ik jullie graag een massage aan kunnen Jullie niet ontvangen thuis ,? Wel ik bezit grote bestelwagen met daarin een massage tafel of een luchtmatras indien gewenst, ik kom dan naar een afgesproken plaats ,ben zelf een zeer verzorgde man ,slank ,niet roker of drinker heel hygiënisch endiscreet ,naar mij toe hoeft er niks te gebeuren hoor zin gekregen ,? Stuur dan jullie wensen door en hopelijk kunen jullie genieten ervan groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10