Zoeken naar zoekt sub

Uw zoekactie voor zoekt sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

JongeGast 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Goedgeschapen jonge kerel
Jonge, sportief gebouwde en goed voorziene jonge kerel zoekt een geil koppel uit de regio om regelmatig geile momenten te beleven. Veel kan. Leeftijd: 18+. Uiterlijk: graag normaal gebouwd of sportieve mensen. Reageer met wat uitleg over jullie en een foto.  

Goedgeschapen jonge kerel
danni 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
59j bottom zoekt geil koppel
Om samen te genieten, verwen graag het vrouwtje terwijl de man kijkt of aan mij zit, en mij zachtjes neukt . samen pijpen . oraal bevredigen enz.. Ik kan verplaatsen maar niet ontvangen . tijdens de week in de dag ( gehuwd) respect en hygiene en privacy.liefst +45 j tot....  
Jef 22 jaar Antwerpen - Ekeren
Geile student zoekt verzetje
Hey hey ik geile student van 22j ben opzoek naar een tof koppel 18-50j om wat plezier mee te hebben. Ik ben 1m80 en slank gebouwd. Penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Ik experimenteer graag dus laat gerust weten wat jullie fetishen zijn. Houden jullie gewoon van vanila is dat ook goed voor mij. En reageer aub met foto.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt koppel met hitsige hete vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet van
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een koppel met een hete hitsige vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd uiterlijk en huidskleur zijn niet van belang. Bbw of ssbbw geen probleem. Wel geil zijn. Geen eindeloos gemail maar aktie. Interesse idee of voorstel? Laat me iets weten.  

Oudere man zoekt koppel met hitsige hete vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet van
Eric 43 jaar Antwerpen - Mol
Geile date
Hallo koppels en dames, deze nette man 1m76 76kg normaal gebouwd verzorgd intiem steeds fris en geschoren en lekker geschapen 6.5x19.5cm zoekt via deze weg een geile date. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Veel bespreekbaar met wederzijds respect voor elkaars wensen, de dame haar wensen primeren. Een geile wens of verlangen... zacht en teder of liever wat kinky, slutty en stevig, cuckold, rollenspel? Ik ben openminded en sta voor veel open. Discretie gewenst en geboden, geprikkeld..... graag eerlijke reactie eventueel met foto(mag zeker onherkenbaar. Elke reactie krijgt een antwoord.  

Geile date
Jeep 24 jaar Limburg - HASSELT
Atletische jonge gast zoekt koppel
Hier goodlooking atletische jonge kerel 24j 1m70 65kg, ik zoek een koppel voor trio/.... ik ben enorm openminded dus laat gerust iets weten bij interesse, ik kan niet ontvangen, wel makkelijk verplaatsen  
Xander 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van in de 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Ik ben ingeënt tegen Covid. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan verplaatsen en ontvangen, geen financiele bedoelingen. Nul vier zeven één vijf acht twe drie acht één  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vast bi-seniorkoppel (man-vrouw)..
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vast bi-senior koppel (man-vrouw, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10