Zoeken naar wie mag ik

Uw zoekactie voor wie mag ik leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Bert 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Waar mag ik langs komen om op regelmatige basis me te laten pijpen of aftrekken
Ben 50 er hetro kan nie ontv maar zk iemand waar ik op regelmatig e bassis kan langs komen om me babbel en me latten aftrekken of pijpen de voorwaarde is wel dat mjy gekleed blijft doe voorstel  
Tomas 28 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Pegging
Mijn naam is Tomas, een verzorgde nette jongeman van 28 jaar oud die opzoek is naar een vaste vrouw/meesteres die ervaring heeft met pegging. Ik zit al een hele tijd met deze gedachten maar heb tot op heden nog niemand geschikt gevonden die hier er ervaring mee heeft. Ik ben bereid om op regelmatige basis af te spreken om mij dan door jou en je strapon te laten neuken. Ik verwacht wel dat je mij aanraakt/aftrekt en ik jou mag aanraken maar de bedoeling is dat ik wordt geneukt door jou en dus niet andersom. Ik kan verplaatsen en af en toe ontvangen. Ik ben ook bereid om hiervoor te betalen. Graag een reactie via mail zodat we alles verder kunnen bespreken en regelen. Ik hou van discretie en deze wordt ook 200% geboden. Ik kijk uit naar de reacties.  

Pegging
27 dagen
Dom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Online <=> Property - TLC - TPE
Opzoek naar iemand die zich hier kan in vinden. Iemand die stabiel en zelfstandig in het leven staat. Maar zich kan vinden in het dienen en plezieren van een meester / eigenaar. Nog opzoek naar de juiste dynamiek en wil die op opbouwen met de juiste persoon. In persoon enkel als het lange tijd werkt. Niets ilegaal en enkel 18+. Voorkeur voor een vrouw maar de juiste man kan. Als je je hier in zou zien mag je je voorstellen. Zeg iets over jezelf en waarom je dit zou willen.  
Mark 46 jaar Limburg - Lommel
Dames ik heb een speciale fantasie
Ik weet dat wat ik zoek niet makkelijk is. Welke vrouw zou deze fantasie van mij willen waarmaken. Ik zoek wel discreet want ik ben een getrouwde hetero man. Al sinds me jeugd haal ik uit de wasmand slipjes. Die ik gebruikte voor mijn genot. Maar met ouder worden deed ik dat steeds minder. Tot voor zes maanden terug ik een spel truth of dare speelde met mijn schoonmoeder. Het was onder invloed van wat drank en dan gaat alles wel makkelijker. En ik moest haar slipjes en lingerie aandoen en werden de foto’s gemaakt. Erna hebben we er nooit meer over gesproken. Maar hierdoor komt me fantasie wel terug. Ik zoek een vrouw. Die mij haar lingerie aandoet en mij dan gebruikt voor haar genot. Dat ik haar sletje ben. En daarin zijn veel opties bespreekbaar. Welke vrouw zou dit eens zien zitten. Bij klik eventueel vaker. Je mag me ook laten gebruiken door anderen. Wie o wie. Ik zoek al best een tijdje. Wie is real en serieus. En geen fake. Leeftijd maakt niet uit. De afstand ook niet.  

Dames ik heb een speciale fantasie
28 dagen
Tom 53 jaar Zeeland - Hulst
Wie mag ik komen onderzoeken morgen
Kan je ontvangen MORGEN om 9u ik kom je onderzoeken van kop tot teen voor en achter  
28 dagen
Dirk 51 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Slut vrouw gezocht met latexmasker !
Welke Smit vrouw biedt zich aan met latexmasker . Om samen goed te genieten van sex en oraal . Ik ben een zachte meester die ook streng en je kan laten genieten . Vraag maar wat je zoekt , soft ,hard , bondage ,vingeren , opdrachten , beffen , zweepje , ... Als het maar geil blijft . Liefst vrouwtje met glad kutje , maar kan je ook zeer glad scheren . Foto van je in latex mag steeds gestuurd worden . Enkel overdag op vooraf afgesproken plaats discreet , kan ook bij je thuis langskomen . Kuurne / harelbeke /waregem /izegem . Grote man , geil en steeds aangenaam en fris . Dirk .  
28 dagen
Luc 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
STRIPPEN, PIJPEN EN GENEUKT WORDEN...
Hallo, Ik ben een nette man, erg gesteld op hygiëne. Ik ben op zoek naar iemand die me kan ontvangen. Graag strip ik dan voor (ik doe wat slipjes over elkaar, zo komt er telkens iets meer te tevoorschijn...), tot ik helemaal naakt ben. Dan ben ik klaar voor uw lul (met condoom) in mijn mond en nadien mag u me nog neuken (met condoom). Bij voldoende wederzijds vertrouwen mag u me op termijn ook vastmaken; zelf mijn broekjes uitdoen...spanking, knijpers kan ook allemaal. Graag hoor ik u. Geile groet.  
Jan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Ervaren bull zoek vrouw
Welke vrouw wilt heerlijk uren gebruikt worden terwijl of haar man toekijk of in een kamer ernaast hoort hoe je geniet. Dat we hem samen laten zien hoe waardeloos hij is en als hij geluk heeft mag ie erna onze sappen proeven. Ik zoek een vrouw tussen 20 en 40j die het heerlijk zou vinden om een vaste minnaar te hebben die haar wel doet genieten. Niet voor eenmalig maar een langdurige relatie wilt opbouwen. Ook een vrouw die zonder medeweten van haar man wilt genieten mag reageren. Ik ben discreet. Ben ook geen single man. Afstand maakt niet uit. Ik verplaats wel. Wie is serieus tussen al de fakers hier. Wie wilt er echt genieten en blijft niet fantaseren  

Ervaren bull zoek vrouw
29 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Subvrouw gezocht
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vernederd en gebruikt via Skype (voor nu!)
Welke strenge meester wil dit met mij wil doen op Skype (indien een klik wil ik natuurlijk nog andere dingen doen op Skype en eventueel ook offline): ik moet van u mijn cam aanzetten terwijl ik enkel mijn ondergoed nog aan heb. Ik krijg expliciet het bevel om niets te zeggen, enkel duim omhoog of duim omlaag. U vernederd mij met woorden en laat mij uitkleden. Dan moet ik omdraaien, vooroverbuigen en mijn billen zover mogelijk spreiden. Opnieuw bespot u mij een tijdje en masturbeert u terwijl u fantaseert over hoe u mij in mijn kontje neukt of mijn kontje misbruikt. Als ik mij moet omdraaien laat u mij mezelf aftrekken maar ik mag niet klaarkomen van u. U laat mij regelmatig stoppen en bespot mij. Als u het beu bent, bespot u mij nog eens en moet ik van u klaarkomen in mijn hand. Als ik ben klaar gekomen, moet ik mijn zaad over mijn buik of over mijn kontgaatje uitwrijven en bespot u mij een laatste keer waarna u uw cam afsluit  

Vernederd en gebruikt via Skype (voor nu!)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9