Zoeken naar se*

Uw zoekactie voor se* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
10 dagen
Dree 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date zonder zorgen. Antwerpen OostVlaanderen
Wil je ook daten aan vergoeding. Ik heb echt zin aan een vaste vrouw voor sex. Zie je er goed uit .Mail me eens. Leeftijd van minder belang .mag 22 zijn of 52. Gezonde man goed voorzien en met geduld voor jou. En ik kom af met €€!  
10 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een normale vrouw geen prof en zoek een geile date. Ik spreek ni met iedereen af ben heel selectief omdat ik dat ook niet veel doe! Alleen concrete voorstellen van respectvulle mannen! Cardate ofzo ik ontvang niet,en kan me ook niet verplaatsen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
10 dagen
Sexy j 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sexy bijverdienste
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Ik wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. Een date 400 euro , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
10 dagen
Michael 51 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden; Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
10 dagen
Emma 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een etentje
Heyhey! Ik ben iemand die graag eens lekker gaat eten, en alleen is maar alleen. Dat geldt ook voor veel mannen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan tijdens een etentje. Geen intimiteit, geen seks,... Enkel een gezellige babbel op restaurant met een goed glas wijn erbij. Stuur me gerust een berichtje ;) Stuur me een mailtje met een foto en wat info over jezelf en wie weet dineren we binnenkort samen :)  
10 dagen
Klusjesman 35 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Ik help u graag met huishoudelijk werk en meer
Hallo mooie vrouwen en lieve koppels. Hij biedt zijn renovatiediensten aan in ruil voor seks. Voert alle renovatiewerken uit: plamuur-, stukadoors-, schilder-, nieuwe keramiek- en parketvloeren en andere renovatiewerken, voert ook elektriciteits- en loodgieterswerken uit. En ook tuinwerk. Als iemand geďnteresseerd is, nodig ik u uit om mee te werken. Hartelijke groeten. Ps. Ik spreek Engels en een beetje Nederlands  
Mark 29 jaar Antwerpen - Boom
Sletje was stout
Het sletje is stout geweest en moet nu de rol van hoertje spelen. Als straf heeft ze sexy lingerie moeten kopen en nu ze die aan mij heeft geshowd mag iemand langskomen en haar als hoertje gebruiken. Als je er 200eur voor over hebt mag je haar stevig komen doorneuken. We willen discreet blijven en laten maar 1 vreemde man bij ons binnen dus de snelste heeft prijs.  

Sletje was stout
11 dagen
Simon 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke zachtaardige dame komt straks langs?
Hey! Achter dit zoekertje schuilt een spontane, elegante en hoogopgeleide jonge man. Sportieve look, bruin haar, groenbruine ogen en intiem volledig kaal en glad. Voor vanavond zoek ik een sensuele dame (leeftijd speelt geen rol) die zin heeft om mij heel zacht oraal te bevredigen. Niet meer, niet minder. In ruil daarvoor krijg je een heel mooie cent. Discretie gevraagd en geboden. Alles gebeurt volgens jouw wensen. Ik ontvang je in een zeer verzorgd kader in een residentiële wijk. Tot vanavond?  
11 dagen
Dennis 54 jaar Antwerpen - Beerse
Zakenman zoekt oudere (65+) dame voor te beffen en vingeren.
Ik ben op zoek naar een dame boven de 65 jaar om te beffen en vingeren. Niveau gevraagd en geboden. Hou ouder hoe liever. Verder geen seksuele handelingen gevraagd. Eventueel op regelmatige basis. Kutje mag behaard zijn. IK zal mezelf masturberen. Mag ook een dame van een koppel zijn. Indien jullie als koppel zouden reageren behoord fucklicking ook tot de mogelijkheden. Enkel reageren met serieuze intenties.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10