Zoeken naar af reageren

Uw zoekactie voor af reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daten ..
Ik ben 1,87 groot, kort zwart haar, XXL geschapen athletisch gespierde vlotte discrete man. Ik kan makkelijk ontvangen en verplaatsen binnen de regio. Sta open voor verschillende scenario's, bezit een ingerichte massage ruimte... Zoek voor dit weekend! Graag reageren met wat informatie.  

Daten ..
24 dagen
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
24 dagen
Kijker 49 jaar Limburg - As
Welke vrouw vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Dag lekkere dame! Vind jij het geil om jezelf te tonen?....helemaal...tonen hoe geil je bent.... Ik ben een slanke man van 48 die een vrouwelijk orgasme het mooiste vindt wat er is. Laat je me kijken hoe jij masturbeert? Hoe jij jezelf geiler en geiler maakt....en ziet hoe opgewonden ik daar van word... Ik raak je niet aan...ik kijk....enkel als jij het vraagt raak ik je aan, ik doe enkel wat jij zegt.... Is dit altijd een fantasie geweest van jou? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet...Je mag ook reageren als je jezelf liever op een andere manier toont. Daag je bijvoorbeeld graag uit in sexy kleding? of ...... Vertel....  
24 dagen
nice guy 65 jaar Antwerpen - Arendonk
Ik zoek een leuke vrouw om fantasieën uit te wisselen
Zoek je als gebonden of ongebonden vrouw af en toe een moment om even weg te dromen zonder meteen vreemd te gaan of een date te hebben. Ik zou het leuk vinden om via mail, WhatsApp of telefonisch zou af en toe contact te hebben en onze fantasieën te delen. Dat mogen ook gewone gesprekken zijn. ik vind het bijvoorbeeld opwindend om af en toe een ondeugend appje te ontvangen. Zie je dit ook zitten neem dan contact op. En voor de heren reageren heeft geen zin want we doen via een eenvoudige anonieme check even controleren of je ook daadwerkelijk een vrouw bent.  
Kev 34 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuke dame gezocht
Wat ik zoek is een leuke dame voor een spannende tijd mee te beleven. Bij de juiste klik kunne we meerdere keren afspreken. Ik ben een slanke man, 1m86, kort donkerblond haarkleur met groene ogen. Zoek een dame liefst 40+ uiterlijk speelt geen rol, zolang de klik maar goed zit. Bij interesse gelieve te reageren met foto, je krijgt er zeker 1 terug en Hopenlijk tot snel xxx  

Leuke dame gezocht
25 dagen
Ward 45 jaar Vlaams-Brabant - Herent
The time is now
Ik ben een ervaren, zachtaardige "daddy Dom", slank, hoogopgeleid, momenteel single en op zoek naar een nieuw beginnend subje om te verwennen, trainen, bewonderen, belonen en/of straffen :) Heb je al ervaring, of bleef het tot nu toe bij fantasie: dit is je kans! Stuur me een berichtje en we kunnen bespreken wat je zoekt of verwacht. Als je een beetje interesse hebt in bondage en spanking, moet je zeker reageren. Hygiene en discretie vind ik vanzelfsprekend en ik verwacht van jou hetzelfde. Be good...  
25 dagen
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Langdurig beffen en likken
Welke jonge meid 18+ of vrouw leeftijd, uiteindelijk en origine van geen belang mag ik indien het klikt regelmatig langdurig en uitgebreid beffen en likken.2 vriendinnen mogen eventueel ook reageren.ik kan ontvangen en ook verplaatsen. Bij mij moet je niets doen, enkel jou genot is van belang.mag ook op een andere dag eventueel.  
25 dagen
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk mooi vrwtje tss 40-55 jr wil eens discr en prive bij mij thuis geneukt worden
Welk lief mooi vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden (3,4 of 5) tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn serieuze en beleefde mannen, dus niet vulgair ofzo. . Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Kan overdag op weekdagen na de middag ( soms ook 's avonds). Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiën en discretie verzekerd, neuken is met condoom. Een koppel waarvan de man zijn vrouw zoiets gunt mogen ook gerust reageren.  
25 dagen
Björn 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een zomers avontuurtje...?
Samen genieten van elkaar. Jou lichaam tegen het mijne? Welke vrouw wil er graag een avontuurtje beleven met een goeduitziende kerel? Ik heb een verzorgd voorkomen en ben uiteraard discreet.Kan ook overdag afspreken en jou ontvangen of me verplaatsen. Oudere dames of volslanke mogen ook reageren. Reactie met foto krijgt voorrang!  
25 dagen
George 59 jaar Antwerpen - Kalmthout
Jonge griet
Welke 18 jarige jonge griet wil een sexrelatie met een oudere man van 59j. Ben je op zoek naar geile sex op verschillende plaatsen zoals bos, auto enz, aarzel niet om te reageren, sta voor veel open. Ik ben gehuwd dus discretie geboden en gevraagd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10