Zoeken naar extra man voor haar

Uw zoekactie voor extra man voor haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpcs. Klasseman uit de betere kringen, bemiddeld. Verzorgd, groot en slank, geen baard, bril, snor, noch tatoeages. Man met normen en waarden, enthousiast, loyaal, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een aantrekklijke, integere slanke vrouw 50-60j met goed niveau die ook al iets bereikt heeft in haar leven, om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Max 25 km van Gent. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Fin steun geen probleem.  
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
gisteren
Patriek 52 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Massage gezocht
Ben zelf een 52 j man , intiem geschoren en gesteriliseerd. Ben op zoek naar een vrouw die mij zou willen masseren . Dit hoef niet voor niks ... Liefst met happy end of meer . Iemand die kan helpen ?  
gisteren
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
gisteren
Ste 50 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Man zkt discr minnares
Discr man 1m80 88k sport geb hoog libido verzorg zkt discr verzorgde dame tot 60j discr cont graag antw met uw looks leeft eventueel foto ben 100%discr  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
gisteren
Gentlemen 34 jaar Antwerpen - Kontich
Leuke stijlvolle vrouw gezocht..!
Hallo daar! Merci om mijn zoekertje te lezen! Ik zoek een leuke,spontane,elegante dame die graag de dagelijkse sleur even wil ontsnappen en misschien de spanning in haar leven wil opzoeken met een stijlvolle,galante man van 34. Met goede looks,respect en een goed lichaam. Ikzelf heb een zwak voor dames die iets ouder zijn,dus geen enkel probleem. Contacteer me gerust,hopelijk tot snel?  
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek naar leuke dame voor sauna leeftijd 25-65j
Hey, Ik ben Ken vlaamse man van 31 jaar oud single en alleenstaande. Normale looks en stats en normaal geschapen. Is er een vrouw leeftijd 25-65 jaar, uiterlijk niet zo van belang. Die zin heeft in een leuke privé sauna samen met mij. Bij de juiste klik kan veel. Sauna betaal ik volledig. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Dit is een 100% echte add en elke reactie word beantwoord. Sauna zal doorgaan in Betekom. Hopelijk tot snel ! Mvg Ken  

Opzoek naar leuke dame voor sauna leeftijd 25-65j
Christian 43 jaar Limburg - Maastricht 0621443230
Verlang je naar spuitend sperma ?
Verlegen man komt spuitend klaar Uitsluitend serieuze reacties aub Samen intens klaarkomen Géén man(nen) aub Omg. Maastricht  

Verlang je naar spuitend sperma ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10