Zoeken naar heb er

Uw zoekactie voor heb er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jou beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
Jordy 21 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge student
Hey, ben jij op zoek naar wat ontspanning? Ik ben een jonge sportieve man en ben momenteel nog student. Ik heb binnenkort examens en kan wel nog wat ontspanning gebruiken. Daarom ben ik op zoek naar een leuke dame om samen spannende afspraakjes mee te beleven. Leeftijd of uiterlijk is minder belangrijk, zolang er maar een goede klik is van beide kanten. Ik ben geen opdringerig of macho type, met mij kan je ook gewoon een normaal gesprek hebben. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje en wie weet tot snel!  

Jonge student
Kinky 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
rubber-latex
Rubberfetishist op zoek naar linky lady die dit ook is of wil beleven een vrouwelijk speelkameraadje voor leuke speel en sexmomenten. Heb voor jou latexkledij tot kledingmaat 42. Liefst ook in bezit van de nodige rubberkledij of de wil om ze samen aan te kopen. Leeftijd en figuur peelt weinig rol, een dirty en kinkymind eens te meer Kan verplaatsen en/ofontvangen, ook overdag, week, weekend  

rubber-latex
Jerre 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massage ... xx
Hi, ik heb weer zin om iemand uitgebreid te verwennen met een massage en misschien zelfs meer ;-). Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp of snap erbij vermeldt dan gaat het afspreken gemakkelijker. Tot binnenkort?!xxx  

Massage ... xx
Zagers 63 jaar Antwerpen - Kasterlee
Even ontspannen
Heb je zin om alles eens even achter je te laten en aan niets te moeten denken, gewoon even genieten in alle discretie bij mij thuis of bij jou.Jezelf bevredigd voelen zonder teveel vragen. Gewoon eens van bil gaan, niet meer, niet minder. Heel simpel.  
Milf Lover 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
op zoek naar een milf
Hey, ik ben een gebonden man van 31j die, met toestemming van mijn vaste partner, op zoek is naar een leuke milf om een leuke tijd te beleven. Dit is al een tijdje een grote fantasie van me, en mijn vriendin is er akkoord mee (doet zelf niet mee). Dit kan mss meerdere keren indien er een klik is, maar liefde of relatie zit er niet in. Mijn relatie gaat altijd voor en daar heb ik genoeg voldoening mee. Dit gaat enkel om plezier en genot ( ook ultiem het jouwe!). Ik hou ervan om dames te verwennen en hun genot te horen. Zelf ben ik ongeveer 1m80 groot, halflang haar en baardje met een normale lichaamsbouw. Leeftijd maakt me niet zoveel uit, een klik is belangrijker!  
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt er een gangbang
Je droomt al lang over een gangbang. Maar je durfde nooit. Voor paar redenen. Angst, veiligheid. Ik wil alles regelen voor je. Ik regel een locatie. Na kennismakingsgesprek gesprek zoek ik via een adv mannen. Die we samen kiezen. Ook het aantal dat je wilt. En tijdens de gangbang kijk ik toe. Zodat je veilig bent en je weet er geen gekke dingen gebeuren. Zodat je zorgeloos kan genieten. Welke vrouw wilt dit en durft reageren. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is real want heb genoeg van de fakers die reageerden. Single of getrouwd mag reageren. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want wees eens eerlijk wat is er spannender dan iets stiekems te doen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10