Zoeken naar hoi 39

Uw zoekactie voor hoi 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

cap d'agde 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
ik ben in cap d'agde van af 1 juni ,wie ook
vanaf 1 juni ben ik in cap d'agde ,wie ook of ken je iemand die er is of ook gaat ,ik versa bi ,hier in belgie ook zoekend naar date,even mailen  

ik ben in cap d'agde van af 1 juni ,wie ook
Nick 62 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Teasen, opwinden, kijken, bekijken en...
U bent alleenstaande dame (of dame met vriendin), dames van 70 of 80 geen probleem, met maatje meer of minder maakt me ook niet uit zolang u zich goed voelt in uw vel. U wil wel eens een man op bezoek hebben, gezellig praatje, koffie en daarna wil u eventueel de man ook wel eens naakt zien. Misschien wil u de man wel aanraken, handje helpen of kijken volstaat, beide kan. Wat u doet of niet, maakt mij niks uit, kijken, bekijken, bekeken worden en elkander teasen is de boodschap. Handje helpen mag zeker. Geen sex gezocht maar bij klik en eventuele vervolgontmoeting een mogelijkheid als dit uw wens zou zijn. Ik ben sportief, niet onknap naar men zegt en groot geschapen. Verplaats me over grotere afstanden. Ik deel foto's als gewenst  
10 dagen
Dave 44 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
What you need...
Op zoek naar een onderdanig ingestelde dame uit de omgeving om (bij een klik) op regelmatige basis mee af te spreken. Verzorgdheid en een zeker niveau vind ik belangrijk om een stap verder te gaan. Je ziet er goed uit. Je geeft bewust de controle op en doet exact wat ik je opdraag. Zoniet, weet je dat je zal gestraft worden met een stevige spanking. Ik bepaal wat er gebeurt en wanneer. Het schrikt je niet af om vastgebonden te zijn tijdens het spel - zo kom je beter in je 'subspace'. Ik ben ongebonden, ervaren, en kan ontvangen. Interesse? Graag een reactie met een korte zelfbeschrijving.  
10 dagen
Tom 45 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Airport sex
I'm at the airport waiting for a plane. Who is as horny as me and want to get at it in the toilets?  
10 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
10 dagen
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Verzot op lichaamssappen!
Deze slanke, grote mid 40'er heeft 1 kink, hij is verzot op lichaamssappen! Op zoek naar een geile vrouw wiens sappen ik mag proeven. Ik hou van bare seks en je schoonlikken, een vrouw op mijn gezicht (normaal, plas, squirten), plasseks, spitplay, ... Alle sappen welkom. Is er een geile vrouw die sappen willen wisselen?  
10 dagen
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie ziet dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet, maar mag...;-). Verplaatsen geen probleem. Wie zin..., voorstel ?  
10 dagen
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk mooi vrwtje tss 40-55 jr wil eens discr en prive bij mij thuis geneukt worden
Welk lief mooi vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden (3,4 of 5) tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn serieuze en beleefde mannen, dus niet vulgair ofzo. . Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Kan overdag op weekdagen na de middag ( soms ook 's avonds). Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiën en discretie verzekerd, neuken is met condoom. Een koppel waarvan de man zijn vrouw zoiets gunt mogen ook gerust reageren.  
10 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
11 dagen
Newton 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Casual
Hier schrijft een verzorgde vrijgezel: 1m75 groot, slank, verzorgd, IQ+EQ, nauwelijks behaard en woonachtig te Gent, waar ik ook kan ontvangen. Hier op zoek naar een single vrouw om hopelijk geregeld met te kunnen afspreken voor fijne, niet platvloerse seks en ontspanning. En ik dacht hier af te sluiten met een badkamerfoto van m'n presente piemel, maar die is minder enthousiast van dit idee. De lul. Enfin, heb je eventueel interesse dan hoor ik dat graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10