Zoeken naar ik zoek

Uw zoekactie voor ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genieter 62 jaar Limburg - Tessenderlo
Erotische massage ik ben op zoek naar een vrouwtje
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een lekker geil huisvrouwtje Leeftijd en uiterlijk speelt geen rol Ik kan alleen verplaatsen in tessenderlo en omstreken Ik ben 1m71 73 kg Wie wil mij eens ontmoeten  
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
Benieuwd 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zintuiglijk...
Hi allemaal - even iets anders dan de klassieke zoektocht naar een fwb. Geur is voor mij een bijzonder intense trigger, en ik hoop daar niet alleen in te staan. Ik droom er al lang van om eens een ontmoeting te hebben die enkel en alleen daarrond draait - elkaar enkel qua geur verkennen, zonder aanraking, zonder dat het verder hoeft te gaan. Puur natuur :-) Moesten er dus nog liefhebbers zijn van dat zintuiglijke, dan hoor ik het erg graag...  
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaat het hier?
Waarschijnlijk zoek ik op een verkeerd platform! Zou het hier te vinden zijn? Een lieve doch gebonden vrouw die ook op zoek is naar af en toe een afspraakje zonder gevaar voor de thuissituatie! Betrouwbaar, discreet en met respect.  
Ikke 65 jaar Limburg - Beringen
FWB
Hallo dames, ben een gehuwde man met weinig of geen sex en alles wat erbij hoort. Daarom ben ik op zoek naar een vriendin die in hetzelfde schuitje zit, en op zoek is naar een vriend. Wat ik zoek is geen relatie maar gewoon een leuke vriendin, graag een dame een 10 tal km rond Heusden Zolder. Ben jij net als ik opzoek stuur dan zeker een mailtje he groetjes en tot ……….  
Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
Patrick 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Ben jij die leuke vrouw die op zoek is naar een toffe man die rekening houdt met jou noden en verlangens? Ik ben een discrete verzorgde man die mijn tijd wil nemen om jou eens lekker te verwennen.Een diepe intense massage met aandacht voor jou intieme plekjes? Misschien wil je daarna wel meer of meerdere keren? Ik ben een casual geklede, niet rokende man,1m80,72kg. Laten we samen er een mooie zomer van maken..  
L<3 39 jaar Antwerpen - Mol
Second love met niveau
Hallo, Langs deze weg ga ik opzoek naar fijne en warme momenten welke ik graag deel met een gebonden vrouw. Ben jij ook opzoek naar spanning en wil jij fijne momenten beleven tussen de lakens? Belangrijk bij mijn zoektocht naar een gebonden fwb zijn: discretie, respect, verzorgd zijn en verlangen. Ben jij na het lezen benieuwd naar wie er achter deze advertentie zit dan kan ik je alvast meegeven dat ik 43j ben, gehuwd, sportief, 1.80m, goed uitziend, gevoelig en passioneel. Bij interesse lees ik graag jouw berichtje om verder af te spreken -xx-  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10