Zoeken naar komen aan

Uw zoekactie voor komen aan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opendeur
Hey hey ik ben man 43 186 90 en ik ben aanstaande in Carotel Lubbeek. Vrouwen die zich vervelen mogen me altijd een bezoekje komen brengen tussen 11 en 14u. Ooh ja even meedelen dag ik 22cm lollie heb ☺️. Stuur me een mailtje indien interesse foto mag. Verdere info krijg je de dag zelf als ik weet welke kamer ik ga hebben.  
Nathan 41 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zorgeloos genieten…
Houdt u ook van een avond zorgeloos genieten? Waar praten, kussen, knuffelen evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Dan denken wij misschien hetzelfde. Uw leeftijd en type vind ik minder belangrijker dan een verzorgd voorkomen. Ikzelf ben een verzorgde sportief gebouwde man (1m73, 74kg) met kort geschoren haren (niet kaal). Ik ben een rustige persoon en vlot in omgang. In hou van het verleiden en van een lang uitgebreid voorspel, van het ‘teasen’ en ´pleasen’, waar uw genot centraal staat. Als u zin hebt om te genieten van een avond, waar we toch even onbeschaamd onszelf kunnen zijn en waar niets moet, dan zie ik uw bericht wel verschijnen. Indien u open staat om elkaar geregelde te ontmoeten, sta ik daar zeker ook open voor. Want een ‘fwb’ lijkt me zalig… Wie weet tot binnenkort. Groetjes, Nathan Xxx  

Zorgeloos genieten…
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
10 dagen
Respectvol 60 jaar Limburg - Bilzen
Hoop nog steeds een fijne toffe slankere dame te mogen leren kennen?
Graag zou ik in contact komen met een live toffe warme aantrekkelijke dame,die net als ik veel warmte liefde en intimitiet mist in haar leven? Graag iemand die net rookt of veel drinkt,want dat doe ik ook niet? En graag op een normale wat ouderwetse manier elkaar wil leren kennen,en als het klikken zou ,kunnen groeien naar meer en gezellig samen zijn. Ik ben een verzorgde niet kalende jonger ogende man,heb gbbs,mannelijk behaard en ben intiem altijd netjes verzorgd. Ik ben alvast geen vrouwenloper ,macho of wat dan ook!Maar een zachte respectvolle man. Ik hou enorm van knuffelen en liefde geven verwennen,maar enkel als u er voor open zou staan.Zal me daar zeker niet in opdringen.Er moet dus een klik en vertrouwen kunnen zijn,om je aan elkaar te kunnen openstellen.Ook graag ander leuke dingen samen kunne doen,zou ik heel fijn vinden als de vriendschap kan groeien.Want alleen is toch maar alleen om iets leuks te kunnen doen! Is er hier een leuke warme dame die voor een date openstaa  
10 dagen
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie ziet dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet, maar mag...;-). Verplaatsen geen probleem. Wie zin..., voorstel ?  
10 dagen
Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar.ik ben intiem geschoren ben 51 neem gerust contact op.  
10 dagen
Sporty28 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man opzoek naar die ene oudere vrouw
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel .  
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zoek huisvrouwtje in het waasland
Zijn er nog vrouwtjes die ontvangen of langs willen komen in het waasland uiterlijk of origine niet belangrijk altijd van harte welkom grtjs  

Zoek huisvrouwtje in het waasland
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in lekkere stevige beurt,zeer discreet!
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in lekkere stevige beurt,zeer discreet!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10