Zoeken naar leeftijd

Uw zoekactie voor leeftijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genietertje 30 jaar Limburg - Sint-Truiden
Samen genieten
Dag Dames, Volgende week maandag ben ik vrij en zoek ik een dame om een leuke tijd mee te beleven. Leeftijd is niet zo belangrijk, wat er wel toe doet is dat je hygiëne hoog in het vaandel draagt. Ik kan thuis ontvangen of verplaatsen. Ik ben redelijk openminded. Uw wildste fantasieën hoor ik graag! Graag reageren met foto en wat info over jezelf.  
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Frans 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor spannende natuur / boswandeling
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Terrasje, etentje als eerste kennismaking is mogelijk. Je bent aangenaam gezelschap, je weet vooral wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Afspreken in De Haan of omgeving (je woont er of je bent er in verlof). Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben ? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Oudere en volslanke vrouwen
Wil graag oudere en volslanke vrouwen verwennen met orale seks of een lekkere massage of knuffels , ik ben heel lief en verzorgd en vrouwvriendelijk ..leeftijd en uiterlijk geen belang, ook Andere origine of vrouwen met een beperking , enkel overdag , Ik geef foto bij interesse ..ook voor een leuke babbel eventueel...  
Nicolas 32 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Genieten
Hoi, ik ben sportieve uitdagende man. Altijd gesport als jongere gast maar daardoor een beetje vergeten te ontdekken. Ik ben iemand die heel graag laat genieten. Zachte lippen stevige handen. Heb nu al wat ervaring bij, maar heel openminded en wil dit nog verder gaan ontdekken. Hiervoor vind ik leeftijd echt niet belangrijk. Gewoon samen genieten en leuke tijd hebben.  

Genieten
Ronald 44 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Vrouw voor regelmatig contact
45 jarige man zoekt vrouw,leeftijd van geen belang,voor regelmatig contact.hyghiene gewenst en geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10