Zoeken naar vanavond zin

Uw zoekactie voor vanavond zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

45manWVL 45 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Saturday Night Fever: clubbezoekje?
Welke dame/vrouw heeft zin in een leuke & gezellige avond; zelf ben ik er 45, een verzorgde Vlaamse man. Mocht het van belang zijn: ik rook niet, drink amper en heb geen tattoo's of piercings. Wie wil er een gelegenheidskoppel vormen om een toffe club te bezoeken; waar het is speelt geen rol; is het nu Eroxx, Acanthus, Mi-Noi of nog ergens totaal anders; ik sta voor elke locatie open! Ik zoek vooral geen extremen of perversiteiten; gewoon gezellig genieten en er een toffe avond beleven. Niets moet, veel kan. Ik ben uiterst respectvol en gemanierd; het moet immers fijn zijn voor beiden! Tot straks?  
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Date
Ik zoek een leuke afspraak met vrouw of koppel tot ongeveer 50 jaar om beetje een leuke en spannende avond te hebben waarin niks moet maar alles kan in alle discretie! Zoek ook eventueel vrouw om eens een club te bezoeken, wie er voor open staat! Ik kan mij makkelijk verplaatsen in de regio Limburg of op locatie. Spreekt dit je aan mag je mij altijd bericht sturen met foto en wat meer uitleg dan 1 zin.  

Date
Niels 31 jaar Limburg - Bree 0494678550
Datenight
Heyla! Onverwacht een avondje vrij. Welke leuke dame heeft zin om er ook een gezellige avond van te maken? Foto's na contact. Hopelijk tot snel! X Niels  
peter 53 jaar Limburg - Zutendaal
vrouw of milf gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank. Hou van een lang voorspel, knufffelen, zoenen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Ben geen allesneuker en/of hoereloper.  
Rob 56 jaar Antwerpen - Geel
Zaterdagavond
Ben jij zaterdagavond vrij en heb je zin in wat spanning en avontuur? Word je graag lang gelikt en geneukt, beleef je graag meerdere orgasmes na elkaar , reageer dan even op deze advertentie. Leeftijd is niet van belang, lichaamsbouw normaal tot maatje meer, zo natuurlijk mogelijk. Zelf ben ik 1m83 groot , normaal gebouwd , attent, hygienisch en respectvol. Ben jij de vrouw waar ik zaterdagavond (en nadien nog meerdere keren) mee afspreek?  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10