Zoeken naar veel open

Uw zoekactie voor veel open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Chris 46 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Discrete sexrelatie
Ben jij een leuke singel, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde vrouw die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie en ongeremde sex? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 72kg, kort blond haar, bruine ogen, ...) om op regelmatige basis mee af te kunnen spreken voor welness bezoek en intieme momenten. Je houdt van strelen, knuffelen, een goeie open babbel, enz…. Uiteraard gebeurt alles in uiterste discretie en hygiene. Vrouwen van andere afkomst zijn ook zeker welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik ben van de regio Geraardsbergen / Ninove / Zottegem. Ik ben alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar uw spontane reactie. Ps: Een foto is leuk en welkom. ( Hoeft niet naakt te zijn.). Hopelijk tot snel  

Discrete sexrelatie
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iedereen heeft graag seks
Laten we er geen doekjes om draaien, iedereen heeft graag seks. Dit is dus inclusief mezelf. Ik ben opzoek naar een vaste seks partner dat regelmatig wil afspreken. Kan casual of kinky ik sta open tot beide. Zelf ben ik goed in beffen en kan ook lang uithouden tijdens de daad zelf. Heb ook tijd aan mijn zijde staan en ben dus heel flexibel wanneer het komt over afspreken. Ben ook in bezit van een ruim appartement waar dit alles kan doorgaan moest je zelf niet kunnen ontvangen. Moest je interesse hebben mag je me zeker en vast een mailtje sturen en dan bekijken we daar hoe we verder gaan. Ik wil u alvast bedanken voor u aandacht en hopelijk tot binnenkort.  
Peter 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Jo. 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Sauna date
Welke dame wil deze 49jarige single vergezellen naar openbare sauna aquarein? Moment van bezoek is in onderling overleg. Inkom krijg je cadeau. Enkele fijne uren of ganse dag samen is het enige dat ik vraag. Geen verplichtingen voor de rest. Als de klik en goesting aanwezig is, mag de dag samen afgesloten worden op intieme wijze. Stel jezelf voor en prikkel mijn nieuwsgierigheid naar hoe je er uit ziet. Zelf ben ik 1,93m groot, geen baard bril of snor. Bruine ogen en kort grijs haar.  
Dieter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Sprankelen, leven en beleven
Hallo, Ik ben Dieter, een fijne man van 41 uit Geraardsbergen in een open relatie. Ik zoek een echte vrouw uit de buurt die wat vriendschap, genegenheid, wat spanning in haar leven wil. Wil jij uit de sleur breken? Wil jij ook eens wat terugkrijgen van het leven, na steeds te geven en te geven? Wel, laat mij je leiden, naar een wereld waar je baadt in mijn aandacht, waar enkel de wetten van de aantrekkingskracht gelden.Je zal lachen, je zal genieten, ik zal je mooie persoonlijkheid laten sprankelen, je lichaam laten smachten. Durf jij van de vertrouwde weg af? Kan jij kiezen voor enige ogenblikken voor jezelf? Durf jij springen? Dan vang ik jou in mijn armen.  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU (VASTE) SECRET LOVER.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame heb je de fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover, iemand die jou de nodige aandacht weet te geven! Ons samen helemaal ontladen...je straalt het uit een klasse dame te zijn (single of met medeweten van), je staat open voor vaste, ongebonden (intieme) dates, teasen, pleasen, verleiden en verleidt willen worden. Je zou het fijn vinden om contact te kunnen leggen met een zeer verzorgde, en goed geconserveerde (zo zeggen ze toch) man, een man die van de wereld is, een man die discretie en hyg en niv nog hoog in het vaandel weet te dragen...,een man die niet alleen met zijn … denkt ! Ik ben op zoek naar één vast contact, geen gevlinder dus !Ik ben soa vrij en gesteriliseerd (attest).Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag.Eventueel maken we eens ergens kennis op neutraal terrein om te zien of de spreekwoordelijke "klik" er zou zijn … ? Denk je dat er voldoende raakvlakken zijn, dan lees ik je graa  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10