Zoeken naar wat ik zoek

Uw zoekactie voor wat ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xander 44 jaar Noord-Brabant - Breda
(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
Leuke NL man zoekt een heerlijke ontdekking in Vlaanderen! Deze slanke sportieve gozer (wel opgeleid en met een aardige portie humor) is op zoek naar een een leuke Belgische dame om samen mooie erotische momenten te beleven. Elkaar ontdekken waarbij jij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd. Let wel op. Ik merk dat mijn respons met enige regelmaat in de SPAM belandt  

(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
Trend 44 jaar Antwerpen - Aartselaar
Parenclub
Ben op zoek naar een dame die vanavond samen met mij (mijn eerste keer) naar een parenclub te gaan. Momenteel nog wat moeilijk om daar helemaal alleen binnen te vallen…. Wie weet vinden we elkaar daar ook en hebben we een fijne avond!  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Marcel 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets voor jou?
Ik zoek een dame om samen deel te nemen aan spannende contacten,in eigen huis, met twee of drie koppels. Samen genieten!! Respectvol,nooit opdringerig, altijd goesting. Iets voor jou? Dan lees ik graag je vragen en wensen en bezorg je, in alle vertrouwen, foto's en tel.nr. Liefs!  
lekker 61 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
hoogopgeleide sportieve man zoekt vrouw om samen op te gaan in de natuur
Ik ben een sportieve athletische man, met universitair diploma en goede positie. Ik ben zeer goed verzorgd en heb zinnelijk lijf. Ik zoek een gelijkgestemde vrouw die samen wil genieten van de natuur waar we in alle respect elkaar ook heerlijk kunnen verwennen. Ik heb een verborgen hutje in het bos waar we samen kunnen genieten terwijl we de natuur tot ons laten komen. Heb je zin? Ik wil graag kennis maken. Alvast avontuurlijke zoenen.  
Glenn 33 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel 0471887627
No drama
Hi, Single jongeman op zoek naar iets spannend en ondeugend ! Geen drama , just Some fun  

No drama
Jan 34 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
Mezelf 65 jaar Antwerpen - Hove
Ik zoek een levenspartner , vrouw , intelligent , zintuigelijk voor innige relatie
Dag Ik, singel, 1,8/89, zoek als levenspartner een intelligente vrije vrouw met humor , zintuigelijk, die graag een vaste relatie wil . Veel meer info via mail  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Summerday 50 jaar Limburg - Maastricht
See you soon...
Ey... Eindelijk zonniger weer dus tijd om daar maar eens van te genieten en over te gaan tot een beetje fun en actie. Maar samen is dan wel leuker. Ook lentekriebels, dan is het wellicht een optie om af te spreken. Ik ben een ongebonden man van 50 jaar, atletisch gebouwd, 1,74m bij 69kg. Ik ben in voor een wijntje en gesprek op niveau tot een uitdagende en spannende date. Doe zelf ook vooraleen leuk of spannend voorstel. Ik zoek een vlotte meid tot +/- 45 jaar met enig niveau, spontaan, verzogd en beetje gemiddeld/atletisch figuur. Reactie graag met foto en wat info. See you soon.. als je durft te reageren natuurlijk :)~  

See you soon...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10