Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijke momenten
Wie heeft zin en kan ontvangen? Zoek iemand die net als ik zin heeft in genot met respect en discretie. Liefst bij jouw of ergens plekje dat je weet waar we lekker ons ding kunnen doen. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto Hopelijk tot snel  

Heerlijke momenten
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 leuke vaste dame gezocht
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Gino 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Date
Hou ervan een nette vrouw te beffen en meer... tot 70 jaar, sexy & heet. Ben zeer verzorgde man, slank en verzorgd voorkomen. Foto op vraag, wel kunnen discreet ontvangen, single of met medeweten van echtgenoot. Regio doet er niet toe!  
Masseur 40 jaar Noord-Brabant - Valkenswaard
Masseur aan huis.
Welke vrouw zou wel eens een (erotische) massage kunnen gebruiken? Lekker ontspannen na een drukke dag. Eventueel met een erotisch tintje. Ben een slanke en sportieve hobby masseur. Vrolijk, vriendelijk en spontaan. Je man/ vriend of vriendin mag er uiteraard gewoon bij zijn. Mail me, en wie weet tot snel.  
Filip 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Dominant vs onderdanig
Zoals de titel vermeld zoek ik een onderdanige VROUW om op regelmatige basis af te spreken. Ik zelf ben 48 jaar 172 normaal postuur, kaal. Kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie gegarandeerd! Voor we afspreken eerst video bellen via WhatsApp om fakende mannen tegen te gaan. Die hebben eigenlijk hun eigen kanaal om elkaar voor de gek te houden maar kunnen het niet laten om de hetero's lastig te vallen. Dus ben je een ECHTE vrouw neem gerust contact op. Leeftijd en afstand is onbelangrijk.  
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU (VASTE) SECRET LOVER.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame heb je de fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover, iemand die jou de nodige aandacht weet te geven! Ons samen helemaal ontladen...je straalt het uit een klasse dame te zijn (single of met medeweten van), je staat open voor vaste, ongebonden (intieme) dates, teasen, pleasen, verleiden en verleidt willen worden. Je zou het fijn vinden om contact te kunnen leggen met een zeer verzorgde, en goed geconserveerde (zo zeggen ze toch) man, een man die van de wereld is, een man die discretie en hyg en niv nog hoog in het vaandel weet te dragen...,een man die niet alleen met zijn … denkt ! Ik ben op zoek naar één vast contact, geen gevlinder dus !Ik ben soa vrij en gesteriliseerd (attest).Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag.Eventueel maken we eens ergens kennis op neutraal terrein om te zien of de spreekwoordelijke "klik" er zou zijn … ? Denk je dat er voldoende raakvlakken zijn, dan lees ik je graa  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel 0486147827
Aziatische of Afrikaanse fwb
Deze 61 jarige viriele en nog steeds zeer potente man uit de kempen is gek van getinte dames en ben daarom op zoek naar een Afrikaanse of Aziatische fwb.Graag zoek ik iemand die submassive is en met weinig of geen taboes en eventueel ook houd van bare gangbang. Als je daarbij nog zou kunnen ontvangen dat zou natuurlijk maar al te gek zijn. Een mixed koppel waarvan de vrouw getint is is evenzeer van harte welkom. Bij reactie met foto krijg je whatsappnummer krijg je zeker een foto retour. Graag tot binnenkort.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10