Zoeken naar wil nog

Uw zoekactie voor wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Volgende week zondag jarig
Ik ben volgende week zondag jarig en had er eens een leuke dag van willen maken samen met een toffe vrouw. Het is de bedoeling om de komende dagen kennis te maken zodat we elkaar al beetje kennen voor volgende week. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Vind respect, klik en hygiëne belangrijk. Voor de rest sta ik open voor veel nieuwe dingen. Heb nog paar fantasieën waar ik iemand voor zoek om ze eens te zien uitkomen. Als je eens kennis wil maken en mijn verjaardag volgende week samen wil vieren kunnen we alvast even kennismaken.  

Volgende week zondag jarig
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
black vlaams 28 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Deze week vrij, welke dame wil graag afspreken?
Welke dame wil gerust deze week afspreken? Enkel wanneer je daadwerkelijk wil afspreken, geen zin in oneindig mails. Liefst met whatsapp nummer, info over jezelf en een foto. Tot straks x  

Deze week vrij, welke dame wil graag afspreken?
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
Fantasietje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan: We spreken af in Antwerpen of in een kamer (op mijn kosten). Op een afgelegen plekje (of privé) plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geďnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Arno 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe naakte masseur.
Een beetje meer 'me-time' of een erotisch getinte massage, puur ongecompliceerd genieten. Ik ben een grote gspierde man, verzorgd en XL geschapen. Spreekt dit je aan? Contacteer me en ik sta je graag te woord. Ik wil je in alle discretie een onvergetelijke ervaring bezorgen. Tot snel xxx  

Knappe naakte masseur.
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een rijpere dame
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Toyboy 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die vast toyboy wil
Hey dames,ik ben verzorgd & gespierde toyboy. Die graag dame aan haar trekken laat komen. En niet enkel aan zich zelf denkt. Zou graag in contact komen met verzorgd dame,die ook hoog libido heeft. Goede afspraken,discreet & genot. Zijn de belangrijkste pijlers. Wie dit wenst,mag zich voorstellen. En hoe je liefst kennis zou maken ook. Grtjs  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, diepgaande gesprekken, knuffelen, zoenen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar graag verandering in brengen, we leven maar één keer. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben loyaal en niet veeleisend, maar mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw met een normale lichaamsbouw. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Fin steun bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10