Zoeken naar avond gezocht

Uw zoekactie voor avond gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hans 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Lul gezocht om te pijpen
Ik ben op zoek naar een deftige, verzorgde man die me kan ontvangen voor een snelle en discrete pijpdate. Jij mag passief blijven, ik ga op mijn knieën zitten en zuig je klaar! Ik ben een zeer hygiënische bi man, geen fake en eerlijk. Sportief, 185/83/18. Reactie met foto van je lul krijgt voorrang! Tot straks?  
Daan 47 jaar Antwerpen - Turnhout
Discreet sexmaatje gezocht
Slanke licht gespierde bi versa/top van 47 jaar (1.93/80/18) zoekt een discreet sexmaatje om samen heerlijk mee te geilen. Keywords: respectvol, clean, discreet, fun en veel geilheid. Alles kan, niets moet. Zolang we er beide maar van genieten. Zeker geen fake, jij ook niet? Stuur mij dan een leuke reactie.  
bare zaadslet 64 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arabb top, met forse lul, hoog libido en veel zaad zoekt bare slet om mogelijks regelmatig te vullen met zijn vruchtbare lading zaad? Mond en kont kunnen geneukt worden. Ook mogeliijks voor meerdere.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
stef 34 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
jonger gezocht
Welke sportieve, goed geschapen, cleane en licht onderdanig gast heeft zin om langs te komen om elkaar soft te verwennen? Ik ben 33 jaar en mag gezien worden  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Bart 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Mooie stengel gezocht om te pijpen
Ben vanavond in het Mechelse. Is er een 50 plus man met een mooie paal en ballen die zich met mijn handen en mond wil laten plezieren. Bij jou thuis of op een plaatsje in je auto of buiten. Je eikel kan ontbloot worden en je bent ultra proper zijn belangrijk. Is voor vanavond, niet morgen of later. Graag reactie met stats  
Pieter 51 jaar Zeeland - Terneuzen
Date gezocht voor af en toe tussen Zelzate en Terneuzen
Ben niet onknappe iets wat sportieve kerel,verzorgd type,1m71,75kg,geen snor of baard noch bril,kort donker haar,mooi kontje enz.. Hou van heerlijk tongen en pijpen enz… Niets moet maar kan ( safe) Jeans,sneakers, sokken,ondergoed…I like it. Hygiëne is een vereist! Leeftijd onbelangrijk want daar wordt altijd over gelogen (jammer) Bij reactie graag duidelijk je stats!  
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft gezocht vandaag
Verzorgde en hygienische bischierige hetero op zoek naar gelijkgestemde voor afspraakje vandaag. Samen rukken bij filmpjes en elkaar uiteraard een handje of mondje helpen bij klik. Exhibi die ik mag betasten ook welkom. Ben zelf goed gebouwd met mooie piemel. Discretie gevraagd en geboden. Koppel m-v mag ook reageren.  
Bi bottom 39 jaar Limburg - Hechtel
Locatie gezocht voor fotoshoot LIMBURG (bel of ndl)
Dag geile mannen, Als bi bottom naaktmodel zoek ik samen met mijn Meester en fotograaf een locatie om een leuke fotoshoot te houden. Dit kan gaan van een gewoon huis, afgesloten tuin, oude garage, leegstaand pand, bdsm studio,... alle ideetjes en voorstellen zijn welkom. Bedoeling is wel dat de shoot steeds naakt zal zijn en erotisch/bdsm/cmnm van aard dus een minimum aan privacy om de buren niet te shockeren lijkt handig. Shoot zal gebeuren ergens mid juni tss 10u en 15u. Na de shoot staat mijn naakte lichaam ter Uwer beschikking uit dank voor de locatie. Liefst regio Limburg,belgisch of nederlands limburg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10