Zoeken naar hoepla wie een voorstel

Uw zoekactie voor hoepla wie een voorstel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Tom 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
zin
welke man ontvangt centrum Kortrijk. ik ben op zoek naar een heerlijke blow job .. doe me voorstel . voor rond 13 u . kan niet ontvangen . 180 90 15  
Zaadslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cumdump
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Cumdump
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Pijpertje of top gezocht vanavond
Ik vertrek vanavond rond 20u in wetteren richting Wichelen. bij wie onderweg of in de buurt van wichelen mag ik stoppen voor een snelle pijpbeurt en/of rimbeurt? Als je een top bent, een snelle neukbeurt. Niet teveel gebabbel, toekomen, broek uit en jij pijpt en/rimt/neukt (safe!) mij. Zelf blijf ik passief al kan een verdwaald handje wel eens mocht je dit willen. Geen gekus of geknuffel. Zelf ben ik 174 77 kg kort bruin haar, volledig intiem geschoren, 39 jaar, 16cm en weinig ervaring. Jij bent graag max 45 en normaal/slank gebouwd. Graag een mailtje met je stats en voorstel. Wie weet tot straks  

Pijpertje of top gezocht vanavond
13 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
bottom zoekt.
Mannelijke niet slanke bottom 55,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  

bottom zoekt.
14 dagen
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
seksdienaar zoudere oudere dominante man die kan ontvangen
Ik had enige tijd terug een vaste dominante man die me geregeld ontving, maar hij is verhuisd. Het hunkert al een tijd om een vervanger te vinden. Wat ik zoek: jij bent liefst ouder, dominant, geil en potent, en je kan vlot in de regio ontvangen. Wat ik bied: me uitkleden en keuren op bevel, billenkoek krijgen om te ondervinden dat je de baas bent, je pijpen op bevel en als je dat wenst ook mijn kontje laten neuken (dat is al een tijdje geleden maar bij de juiste persoon die me juist aanpakt verlang ik daar wel naar). Ik moet je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Bij een klik graag op regelmatige basis. Wie reageert snel met een concreet voorstel?  

seksdienaar zoudere oudere dominante man die kan ontvangen
Geilerd 34 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Geile fun
Bij wie kan ik morgen (maandag 3/6) tijdens de dag terecht om mijn lul en kontje eens te laten verwennen? Sta voor veel open. Koppel mag ook altijd reageren. Graag reactie met voorstel en foto.  

Geile fun
Seppe 38 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Pijpen sex vrindschap
Halloo, ik zoek mooi pik om te pijpen en als het tussen ons klikt meer mag altijd. Ik zoek al lang iemand die zonder stress en verplichtingen wil lekker geil genieten. Ik ben 35 180 90 17 bi versa , mag alles en moet niets. Enkel wie echt zelfde zoekt en bij interesse foto stuurt van zijn mooi lul of naakte lichaam krijgt een antwoord van me. Ben geen foto verzamelaar, maar anders is dat veel gesprek en geen voorstel wie voor je staat. Ik ben zekf discreet dus heb groot respect voor de mensen die echt zoals ik discreet zijn. Chems welkome maar is geen must. Ik ben bi dus koppels MM of M V zeker welkom  

Pijpen sex vrindschap
15 dagen
pijpke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin , GEEN FAKE AUB!! brn benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10