Zoeken naar je laten

Uw zoekactie voor je laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Mister 44 jaar Antwerpen - Kalmthout
Pijper gezocht
Waar mag ik eens even binnenstappen om me leeg te laten zuigen in de regio kandidaten ?  
pijpboy 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
lekkere paal gezocht om te pijpen
Is er iemand in de buurt van Leuven die zich graag wilt laten pijpen? Ik ben student, 27j 1m77 slank 62kg. En zoek liefst een sportieve bi man tot 45j die graag discreet langskomt, of die kunnen ontvangen. Reageer met foto aub.  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een sloppy pijp sletje. Die weet wat sloppy pijpen inhoud. En die graag slikt. Dus een sletje leest nu deze advertentie en heeft zin om iemand naar de hemel te pijpen. Dus je nodigd me uit ik kom bij jouw toe we hebben een gesprek. Je bent zo nieuwschierig om mijn lul te zien. En deze lekker te bewerken. Ik zit naast jouw en je maakt plots mijn broek los en je zegt mij ik wil jouw geile lul zien en ik doe mijn broek helemaal uit en ik zeg je wat denk je er van en je neemt deze zonder aarzelen in je mondje en je pijpt me zalig tôt Ik bijna spuit Maar je laat mij niet spuiten dit pas na 4 keer smeek ik je om me te laten spuiten ik kom hevig kreunend klaar. En daarna bied je ook u kontje aan om het lekker te neuken. Jij hebt geen lichaamsbeharing. Geen baard of snor zeer hygiënische netjes gespoeld en het moet niet snel snel gaan jij kunt ontvangen Antwerpen centrum of Turnhout centrum dit voor morgen. Verder vragen mail me maar geen fake gedoe. Ik ben een jonge 50ger stevige  
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Wie kan er voor de middag nog ontvangen?
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder  
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil
Bij wie kan ik vandaag langskomen om mijn geile lul te laten leegzuigen?  

Geil
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
1m85 90kg niet opknap. Het liefst zou ik een degelijk geschapen man pijpen en/of me laten neuken. Spuiten kan op mijn gezicht of in mijn mond. Maar ik sta ook open om me te laten pijpen en/of zelf te neuken. Ik zoek voor vandaag. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Anthony 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillige discrete spuitmond
Sportieve geile goeduitziende bi, ontvang op afspraak geile gebonden mannen die zelf anoniem willen blijven. Bij een date zal ik dan ook machteloos geblinddoekt klaarzitten om mijn mondje te laten volspuiten of te laten volneuken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10