Zoeken naar jezelf spelen

Uw zoekactie voor jezelf spelen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil mannen kutj 42 jaar Antwerpen - Deurne
Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig kan ontvangen regio antwerpen en liefst een top en goed geschapen. Hou van pijpen ,tongkussen ,geneukt worden betast en bekeken worden, dildo spelen. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe sex. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Maagd 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst ook nog niet veel ervaring
Ik val op oudere goed geschapen mannen en zoek iemand voor een vaste sex relatie. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Ik bottom jij top. Ik 1m90 80kg bril 16cm geschoren en onbesneden. Ik pijp graag. Wordt graag bekeken en betast. Met dildo spelen. Geneukt worden. Naakt zonnen .reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen.  

Zoek oudere top 60+ liefst ook nog niet veel ervaring
12 dagen
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook geen te grote ? We kunnen samen naakt soft spelen. Geen geneukt.  
Wim 48 jaar Limburg - Ham
Wie?
Wie komt er deze voormiddag met dit kontje spelen en me lekker (veilig) neuken?  

Wie?
13 dagen
Spellekes 48 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt morgen
mijn ideaal scenario is een getrouwde man die morgen tijd heeft om me te ontvangen om samen te spelen. Wat kan? Kussen, strelen, pijpen, klaarkomen in de mond, cum kiss Wat is belangrijk: hygiene en discretie Extras: als we elkaar fotos van ons madammen kunnen tonen en haar lingerie aandoen zou ook wel tof zijn.  
13 dagen
Voor nu 51 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
VOOR NU
GENE ZEVER IK GOEDE ZUIGER MAAK JE LEEG EN HEB MOOIE KONT ON LEKKER MEE TE SPELEN , JIJ ECHTE MAN YOT 50 JAAR WELKOM IK KAN ONTVANGEN.  
Mini me 41 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Mini piemel
Wie wil er graag eens met mijn mini piemel spelen?  

Mini piemel
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
13 dagen
davy 43 jaar Antwerpen - Wilrijk
wie komt spelen?
goedemorgen wie kan langskomen vandaag? Graag tussen de 20 en 50J. Volslank geen probleem, graag discreet en verzorgd! wie zuigt graag? rukken, spelen, likken, tongen, ...  
13 dagen
3 MMM 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
3 MMM
Wie kan omgeving Zwalm komen voor de middag om met 3 te spelen? Eén is onderdanig en pijpt en rimt. Doel is om met respect samen te spelen, klaarkomen over elkaar, pijpen en rukken. Reageren met anonieme foto aub  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10