Zoeken naar keur*

Uw zoekactie voor keur* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

nice man 53 jaar Antwerpen - Mol
relaxed fun / fwb
Hey, missch ben jij wel die toffe openminded/curious hetero kerel, die wel es nood heeft aan wat afleiding of avontuur? Of die zich graag wel es vrijblijvend wil laten bedienen… Niks extreem, gewoon heel relaxed en ongedwongen, ‘just for fun’… als mannen onder elkaar… niets meer, niets minder… we merken vanzelf wel waartoe het al dan niet kan leiden… ‘n (ont)spannend massageke om te beginnen, uitgebreid rukken, pijpen, je ballen likken, event. rimmen, enz...enz…, niks dat moet… of als je gewoonweg es van je zaad verlost wil worden, dat kan natuurlijk ook. Ervaring is geen vereiste. Lftd tss 22j en MAX +-42j!!!, voorkeur voor slank tot atletisch/gespierd, verzorgd, (’n beetje) behaard en 'n (stoppel)baardje zou de max zijn! Geen alles-daters aub, mogelijk ’n FWB. Ikzelf ben van Mol, 53j, slank en verzorgd, versa, kan ontvangen, discretie en vertrouwen spreken uiteraard voor zich! Interesse? Dan verneem ik het graag van je. Reactie met iets meer dan 2 woorden aub, en foto is gewenst  

relaxed fun / fwb
13 dagen
Bisty 45 jaar Antwerpen - Duffel
Samen porno kijken
Iemand uit de buurt waar ik filmke kan komen kijken? Ook lingerielover - iemand die lingerie in huis heeft, heeft voorkeur.  
Slet Nico 48 jaar Antwerpen - Mechelen
slet moet zich laten keren en meer van zijn vrouw
ik bied hier mijn slet aan je kan hem komen keuren zijn ballen lul tepels voeten en oksels voor de lovers. je mag hem dan op bed met zijn knieën zetten zodat je zijn kont en ballen verder kan keuren ik hou er wel toezicht op. hij pijpt u likt aan uw ballen voor de lover kan foot jobs tongzoenen en soft bdsm kan met goede afspraken meer info via mail met meer dan 1 zin en een foto een aftrek filmpje zend ik in retour  

slet moet zich laten keren en meer van zijn vrouw
13 dagen
xavietje 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
bottomslet zoekt zaad
wie mag ik pijpen en neukt me in meerdere posities? ik kan ontvangen tem 13:30u. reacties met foto krijgen voorkeur  
13 dagen
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
ik wil slipjes komen passen
Heb je toevallig nog mooie slipjes liggen dan wil ik graag eens door de dag langskomen om er eens naar te kijken,ik zal dan vragen of ik ze eens mag passen waarop jij zegt ok maar dan moet je me wel laten kijken of ze goed passen,ik trek er eentje aan en toon mezelf in slip aan jou zodat je kan keuren en de pasvorm checken,na wat gewrijf zal je merken dat het slipje te klein word en trek je het uit zodat ik in mijn nakie voor je sta,zelf blijf ik wel de hele tijd passief,is voor de liefhebbers die graag een naakte kerel zien.  
14 dagen
Marcel 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Probeer het eens!
Erotische massage nodig? Volgens jouw voorkeuren! Niet wederzijds! Stuur je vragen en wensen.  
14 dagen
Peter 58 jaar Limburg - Heppen
Penisgeil
Ik ben 60 jarige bi-man en geil ontzettend op grote behaarde penissen ( mag besneden zijn). Wie laat mij zijn lekkere grote penis komen leegzuigen. Jij mag passief blijven of mijn kontje en tepels likken en als je wil lik ik ook jou kontje. Mijn voorkeur gaat naar grote zware flink behaarde mannen. Ontvangen kan ik echter niet.  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
37m 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vast contact gezocht
Op zoek naar versa buddy voor leuke openminded adult fun. Vroeger wat dates gehad,eerder als top maar nu op zoek naar versa buddy voor regelmatig leuke avond te beleven en te kijken of versa even fun is. Into pijpen,toys,neuken(safe). Voorkeur slank/normaal, weinig beharing. Ikzelf 1.70/77/15 (foto is wat ouder, rond buik wat uitgezet na te hard te profiteren van het leven :) ) laat reactie achter met wat info over jezelf + pic  

Vast contact gezocht
15 dagen
Vast contact 58 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Hallo, ik ben een vijftiger en reeds geruime tijd op zoek naar een vast contact, iemand waar ik regelmatig mee kan afspreken, bij voorkeur overdag. Op seksueel vlak ben ik vrij ruimdenkend waardoor veel mogelijk is, veel kan, maar niets moet. Je leeftijd is niet zo belangrijk, hygiëne en discretie daarentegen wel. Regio Turnhout, Mol, Geel, Kasterlee. Bij interesse geef ik graag meer informatie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10