Zoeken naar mag iets anders zijn

Uw zoekactie voor mag iets anders zijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Welke pik ontladen na het weekend?
Ik zoek een pik die lekker wil ontladen na het weekend. Ik ga graag op de knieën voor jou of ik pijp je lekker terwijl je achterover ligt en geniet. Een warme pijp en likbeurt van je penis, eikel en ballen als ze geschoren zijn. Snel en krachtig ontladen als je dat wil. Als je lekker geil bent kan je zeker overnemen en me dan intenser, dieper en harder mondneuken. Graag zelf dat je toont hoe geil je bent. Of geen haastwerk maar een wat tragere uitgebreide en diepe pijpbeurt zoals jij het wil en aangeeft en op jouw tempo. Je mag dus zeker overbrengen wat jij wilt en hoe je het graag hebt.Ik ben een 53 jarige bi-man, slank, verzorgd en zeer hygiënisch Ik vraag ook dat je verzorgd en hygienisch bent. Ik verplaats mij maar ontvang niet.  
Bisex 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Zin in je lekkere pik
Altijd zin in een lekkere pik. Mag ook eens lekkere mond of kont zijn.  

Zin in je lekkere pik
Peter 46 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ochtend zaad
Ben een geile slanke versa en heb nood aan lekkere zaad je mag doen wat je wil zolang me u zaad geef Wie?  
Marc 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpdate
Wie kan deze bi boy ontvangen tijdens de middag vandaag (12:00-13:00) voor een pijpdate? Je mag mij verwennen, en ik speel graag met jou. Ik kan enkel langs komen te Antwerpen centrum  
Bart 41 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zin in zaad
Iemand die kan ontvangen die dringend zijn zaad kwijt wil ? Ik help je graag even met mijn handen en mond...je mag spuiten waar je wil. Je mag passief blijven of als je zin hebt mag je mijn lekkere paal van 18 zeker ook verwennen. Iemand met lekkere grote pik ? Iemand met veel zaad...laat maar weten en dan kom ik even langs.  
Jan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Waar kan ik langskomen
Om je te gebruiken. Jij zit naakt geblinddoekt klaar. Deur om een kier. Ik kom binnen kleed me uit en duwt mijn pik in je mondje. Daarna neuk ik je en spuit ik in je kontje of mondje. Mij rimmen mag ook Laat maar weten waar en wanneer.  
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen
Weeral op zoek naar iemand die een lekkere lange trage pijpbeurt wil... auto, boven in de bib in Leuven of in het stadspark... ik neem echt mn tijd, klaarkomen mag in mn gezicht of mondje...  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Hans 34 jaar Antwerpen - Beerse
Lekker gek doen
Ik ben opzoek naar iemand waar ik straks langs mag komen om een geil avondje samen te hebben … bij de juiste klik voor heel veel in Ik ben 34 normaal gebouwd stijf 18cm en bi Heb jij deze middag of avond tijd stuur snel een berichtje  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10