Zoeken naar met meer

Uw zoekactie voor met meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

john 68 jaar Limburg - Tongeren
man, vrouw koppel gezocht
Hoi ik ben John 68 jaar jong en vitaal. ik ben op zoek naar een discrete plaats om morgen bij goed weer naakt te zonnen en wie weet wat nog meer. Heb jij of jullie de mogelijkheid om aan mijn wens te voldoen hoor ik het graag. Ben zeker bereid tot een wederdienst in alle hoedanigheid. hopelijk hoor ik iet van jullie. groetjes  
Mat 41 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zaad voor nu...
wie kan nu ontvangen in de voormiddag om elkaar lekker te pijpen. Niet meer en niet minder. Graag iemand uit de omgeving. Iemand met lekkere pik. Graag reactie. Zelf heerlijk speelgoed die mag verwent worden...wie kan ontvangen. Wie heeft een harde pik die mijn mondje wil vullen ?  
Len 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vandaag zin in fun
Ben 38 171 65kg intiem geschoren pijp graag laat pijpen bij klik kan er meer ik kan ontvangen of verplaatsen ben discreet  

Vandaag zin in fun
Bi34 34 jaar Limburg - Leopoldsburg
Biman zoekt 60+
Bi man 34j single met weinig bi ervaring zoekt een bi senior vriend die af en toe discreet kan ontvangen. Graag soft beginnen en bij een klik kan meer. Bikoppels zijn ook welkom. Graag verzorgd en een mooie stijve penis. Reacties met duidelijke foto krijgen een antwoord terug. Mijn stats 172 68 14 behaard type. Geile xjes  

Biman zoekt 60+
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek nog steeds een man om mij te neuken. Telkens ik een advertentie plaats is er reactie maar nog nooit kwam het tot een echte afspraak. Telkens is er wel iets. Te ver, te laat, plots gaat het niet enz. Daarom deze duidelijke voorwaarden. Je bent tussen 50 en 80j, penis max 15/16cm. Afspraak dinsdag 4juni in de Veli in Gooik. Ik pijp je stijf en je neukt mij. Geen gezoen. Ikzelf krijg bijna geen erectie meer.  
Pijpsletje 46 jaar Limburg - Maasmechelen
Zoek jonge twinkpaal
Welke slanke jongen gbbs tot 33 j ongeveer zin in lekkere zuigbeurt door slank sletje 178/69kg licht onderdanig ...deepthrout..of meer kan ook ..bos of cardate of zeg waar?  

Zoek jonge twinkpaal
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student die graag experimenteert
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester of oudere man eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!Mijn stats zijn 1m83,geschoren, 70kg en 17 x 5 cm. Ik kan niet ontvangen en enkel afspreken in de week! Groetjes!  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke gast is groot geschapen en mag ik leegpijpen
Welke gast is groot geschapen dus meer dan 18cm, en mag ik leegpijpen. Klaarkomen in mond kan en mag ik slik. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten die groot geschapen zijn dus meer dan 18cm .Aub geen fakers of zeveraars.  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10