Zoeken naar naar sub

Uw zoekactie voor naar sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nils 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bischierig
Goeiemorgen, zelf nog nooit iets met man gedaan maar het spreekt me wel aan. Af en toe kijk ik eens naar een man en denk of fantaseer hoe dat dan zou voelen. Wil veel proberen en wil me laten gaan ook. Dus geen remmingen. Wel netjes en respectvol. Ik kan naar jou toe komen (waar dat ook mag zijn) en dan kunnen we spelen. Bij mij kan eventueel ook. Heb hier echt wel zin in.  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
Tim 41 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Wie pijp ik?
Ben verzorgde bikerel, discreet ( zelf relatie) maar op zoek naar kerel die zin heeft in lekkere zuigbeurt. Je blijft gerust passief en ik laat je genieten, Meer kan wel en mag, alles netjes en met respect.  
slaafje 56 jaar Luik - Awans
Wie geeft mij een (geile?) intieme scheerbeurt ?
Man, op zoek naar iemand die mij intiem kaal wil scheren. Wederdienst nodig? fstand geen probleem.  
Sam 53 jaar Antwerpen - Brecht
Bottom zoekt
Op maandagvoormiddag 3/6 ga ik als het weer het toelaat een wandeling maken aan de putten van Ekeren met men plugje in mijn slank kontje.Op zoek naar een leuke erectie. Stuur me maar wat info over jezelf en dan hou ik je op de hoogte waar en wanneer juist.  
bi lover 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke bi bottom is op zoek naar een top ?
ik val op bi-kerels al dan niet gehuwd om heerlijke sexmomenten te beleven ik kan discreet ontvangen en ben de komende 2 weken geregeld vrij overdag of 's avonds bi kerels die thuis veel te kort komen waag jullie kans  
Vriendschap 66 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Vriendschap
Ben op zoek naar een leuke man om af en toe af te spreken. Ik hou van wandelen en korte vakanties. Hopelijk eens ernstige reacties.  
biboy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Justme1991 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste play partner
Goedemorgen Ik ben een 32 jarige BI Top Kerel & ik ben op zoek naar een vaste buddy om op regelmatige basis softdates te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar mollig/volslank & klein geschapen. Stuur me een mailtje bij interesse & we zien wel of het klikt.  

Vaste play partner
just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB / sexbuddy
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10