Zoeken naar spor*

Uw zoekactie voor spor* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tommyke 37 jaar Antwerpen - Aartselaar
Gepijpt worden en eventueel neuken
Welke jonge gast max 35, groter dan 1m75, gewicht max 80kg, wil met mijn dick spelen, aftrekken en zuigen? Eventueel neuken kan, maar moet niet. Mag je zelf kiezen. Foto kan ik later versturen indien interesse. Ik kan niet ontvangen. Ben 38, 1m85, slank sportief gebouwd, mooie dick van 18cm als je hem stijf krijgt. Ff lekker spelen en terug weg  
Daddy 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Ik ben een zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look en hetero in dagelijks leven, zin in jongen tot 30 om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-).  
Slurf 54 jaar Limburg - HASSELT
Lolly
Wie wil vanavond eens aan mijn lolly likken.54j en sportief gbouwd.Kan enkel verplaatsen.Cardate of buitendate kan ook.  

Lolly
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Onderweg... Voor nu
Sportieve dertiger ... Stevige lul... Nu onderweg naar Aalst. Momenteel in Dendermonde. Bij wie kan ik langskomen voor een heerlijke pijpbeurt. Voor nu.  

Onderweg... Voor nu
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond! Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook of andere fantasieën. Massage en u dan lekker pijpen,... Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een wellness en ingericht, jacuzzi, sauna. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Leegzuigen
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Leegzuigen
Frederik 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste sler
Ik ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken?  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje ,ben sportieve man van 54j, 186cm ,84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
pijpboy 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
lekkere paal gezocht om te pijpen
Is er iemand in de buurt van Leuven die zich graag wilt laten pijpen? Ik ben student, 27j 1m77 slank 62kg. En zoek liefst een sportieve bi man tot 45j die graag discreet langskomt, of die kunnen ontvangen. Reageer met foto aub.  
Bottom 30 jaar Antwerpen - Stabroek
Welke hetero neukt me ?
Hey! Slanke en sportieve kerel getrimd met gladde kont zoekt een mannelijke man ( 20-55jaar ) om me discreet te neuken. Liefst op regelmatige basis. Kan ontvangen en verplaatsen. Reactie met stats.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10