Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

^^§§ 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Gezocht
Ik zoek een jongeling tussen de 20 en de 30, sportief, niet roker , intelligent, volgzaam voor ontmoetingen op regelmatige basis. Slank lichaam.  
Alex 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Top 29/70/18 zoekt sissy
Ik ben sportive top opzoek naar sissy of heel gewillige bot Buiten date car date of zelf ontvangen  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Tim 35 jaar Limburg - HASSELT
Ochtendfun
Ik rij zo dadelijk 8u30 richting Hasselt. Is er iemand die me onderweg of in Hasselt zelf kan ontvangen. Zelf ben ik top sportief lichaam en zeer verzorgd. Bij kom ik langs om wederzijds te rukken, als je kontje fris gewassen is wil ik het graag likken en neuken. Let me know  

Ochtendfun
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoekt date met sportieve man
Ik zoek date met een sportieve man. Ik ben 182-76-39-19cm bi mannelijk discreet. Je kan ontvangen of samen kamer huren in Diest. Groetjes  

Bi man zoekt date met sportieve man
Anthony 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillige discrete spuitmond
Sportieve geile goeduitziende bi, ontvang op afspraak geile gebonden mannen die zelf anoniem willen blijven. Bij een date zal ik dan ook machteloos geblinddoekt klaarzitten om mijn mondje te laten volspuiten of te laten volneuken.  
horny bottom 48 jaar Limburg - Heppen
geile bottom zoekt ongeremde seks met een top. ik ontvang.
welke top komt nu nog langs voor een geile date waarbij je veel kan met mij. ik lik rim pijp slik en heb een lekker slank gespoeld neukgeil kontje ter beschikking. ook kinkyplay kan zoals plasseks (krijgen) maar is zeker geen must. stats 48-178-72 sportief glad lichaam met tattoos. ik ben zeer discreet en hygienisch. ik ontvang enkel. tis nu 02.00u en ontvang nog zolang de advertentie erop staat.  

geile bottom zoekt ongeremde seks met een top. ik ontvang.
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil op het werk
Wie komt deze nacht mijn geile lul leegzuigen tijdens mijn nachtshift? Nette omgeving... Unieke locatie... Ik ben sportieve dertiger, netjes geschoren. Graag serieuze reactie, liefst met een foto. Mag discreet. Ik respecteer jullie discretie en hoop hetzelfde. Groetjes Thomas  

Geil op het werk
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10