Zoeken naar tot laten

Uw zoekactie voor tot laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Anthony 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillige discrete spuitmond
Sportieve geile goeduitziende bi, ontvang op afspraak geile gebonden mannen die zelf anoniem willen blijven. Bij een date zal ik dan ook machteloos geblinddoekt klaarzitten om mijn mondje te laten volspuiten of te laten volneuken.  
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje wilt nog zaad slikken
Wie ontvangt deze pijp sletje omgeving harmonie mijn vrouwelijke billen kunnen ook ontmaagd worden als je kan ontvangen indien niet laten we in harmonie park afspreken zodat je jou grote paal tot in mijn keeltje kunt drukken en mijn mondje begint door te neuken tot je klaarkomt en mijn alles laat slikken wie kan nu nog afspreken ik heb echt zin in lullen  
Patrick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dinsdag en donderdag
Goedenavond, Nu dinsdag en donderdag ben ik 2 dagen vrij en wil ik graag afspreken met iemand voor een snelle of langere sexdate. Ik pijp heel erg graag - wordt ook graag gepijpt ( indien gewenst) en wordt graag geneukt 1 of meermaals in 1 of meerdere standjes. Alles heel discreet - 100% gezond en proper en altijd op afspraak! Ik verplaats en ontvang. Iemand die gewoon graag afspreekt om de spanning eraf te laten en terug vertrekt is zeker ook welkom 😊 Stuur wat je graag wil - stats en welk moment je kan en je ontvangt zeker een snelle reactie van me! Foto is leuk - uiteraard geen verplichting 😉 Ik kan beide dagen tss 8u en 15u Mijn stats: 34j - 176cm - 73kg en 17.5cmx4.5 Mvg patrick  
Bi gast 26 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie zin
Lekker kontje waar je lekker mee kan stoeien Ass play en meer Kan alleen verplaatsen Laat weten hoe je het wilt laten lopen Nu vrij  

Wie zin
Bi bot 46 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Bot zkt top voor nu of deze avond
Na lange tijd even niks meer gedaan te hebben, terug zin om mij eens te laten vullen. Welke kerel tot max 46!! Heeft zin om mij te komen afrijden? Discretie en hygiene zijn gevraagd en geboden! Reactie met foto krijgt voorrang. Stuur olk stats mee. Ps ik neem prep bare kan!  

Bot zkt top voor nu of deze avond
Perverse slet 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Slaafje
Wie kan er mij vanavond discreet ontvangen in de buurt of ergens discreet outdoor. Wil mij ergens aanbieden als slaafje, mij laten keuren, mijn ballen hard laten behandelen of wat anders wat je zou willen. Ik sta voor veel open en heb weinig taboes.  
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Wederzijdse pijp en rukdate
Hey, ik zoek iemand van max 40 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen elke avond Grtjs  

Wederzijdse pijp en rukdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10