Zoeken naar ultra slank

Uw zoekactie voor ultra slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen
Goeiemorgen ik m73 slank geb 18 cm intiem geschoren ik pijp en slik jullie zaad wie wil er mij pijpmondje rond zijn pik voelen ik kan ontvangen iemand zin dan hoor ik het graag groetjes  
^^§§ 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Gezocht
Ik zoek een jongeling tussen de 20 en de 30, sportief, niet roker , intelligent, volgzaam voor ontmoetingen op regelmatige basis. Slank lichaam.  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Geil bi 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Heb zin in sex ik kan ontvangen
Bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.4 zeer hygiënisch wat wil doe is Rukken pijpen ballen zuigen en tepels kontje word niet vergeten neuken kan ook maar moet niet  

      Heb  zin in  sex   ik  kan  ontvangen
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdagmiddag ontvang ik een kaal geschoren man
ik ben een biman van 63 en ontvang je woensdagmiddag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

woensdagmiddag ontvang ik een kaal geschoren man
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
horny bottom 48 jaar Limburg - Heppen
geile bottom zoekt ongeremde seks met een top. ik ontvang.
welke top komt nu nog langs voor een geile date waarbij je veel kan met mij. ik lik rim pijp slik en heb een lekker slank gespoeld neukgeil kontje ter beschikking. ook kinkyplay kan zoals plasseks (krijgen) maar is zeker geen must. stats 48-178-72 sportief glad lichaam met tattoos. ik ben zeer discreet en hygienisch. ik ontvang enkel. tis nu 02.00u en ontvang nog zolang de advertentie erop staat.  

geile bottom zoekt ongeremde seks met een top. ik ontvang.
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete ruk- of pijpdate ?
Is er nog iemand geil in Leuven deze avond? Liefst slank en tussen 20-35 jaar. Ik verwen graag, anoniem kan ook. Ik verwacht niks terug. Laat maar weten.  
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel. Ik ben een absolute BOTTOM. Oefen zéér vaak met anale toys, maar een echte piemel in mij is jaren geleden!  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10