Zoeken naar worden

Uw zoekactie voor worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Maagd 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere onervaren top
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig met mij wil vrijen. Ook tongkussen. Jij liefst top en onbesneden. Ik wil dan geneukt worden. Ik pijp graag en wordt graag betast. Spelen met dildo. Eventueel een koppel dat een extra vaste bottom zoekt?  
jan 81 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
wat spelen en zuigen
ikwil deze avond eens lekker lang zacht ge zuigt worden kan ontvangen tot straks  
Master4boys 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
etienne 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie heeft nu zin in softsex
Wie heeft nu zin in softsex? Lekker samen naakt stoeien in bed. Tongen, strelen, pijpen, gepijpt worden... Ik kan ontvangen. Centrum Aalst Ik ben 55. 182cm. 18cm. 95 kg. Graag reageren met foto. Ik zie graag vooraf wie ik binnen laat.  
lucky 56 jaar Antwerpen - Herentals
geile date
Bij wie mag ik vanavond of morgen langs komen om lekker gepijpt te worden.Ik ben top 56/193/84 sportief gebouwd, weinig behaard. Ik hou ook van likken rukken tongen neuken. Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken.  

geile date
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking ...real aub
Bi op zoek en jij? Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie heeft zin om gepijpt te worden ik ben slank onderdanig single 170/60/14  
johan 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek een leuke seks date
hou van pijpen en gepijpt worden is het voorspel lekker dan kan er eventueel meer hou niet van SM enz. ook niet van vluggertjes  

Ik zoek een leuke seks date
Submissive 37 jaar Antwerpen - Kalmthout
Vluggertje neuken
Iemand zin die ook kan ontvangen regio Kalmthout kapellenbos, loop geil en wil safe genomen worden ben hygiënisch en discreet kandidaten ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10