Zoeken naar zonder kan ook

Uw zoekactie voor zonder kan ook leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sportieve bottom 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Sportieve bottom
Welke sportief gespierde top heeft zin om vanavond af te spreken voor geile momenten samen? Muziekje, drankje en samen chillen, poppers, pijpen, neuken. Ik val op stoere mannelijke hetero types. Ben zelf een sportieve bottom 37 180 77. Graag reageren met stats en foto's. Ik kan ontvangen. Misschien tot vanavond!  

Sportieve bottom
gisteren
Geile gast 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zin
M48 met veel zin. Wie ontvangt en geeft lekkere massage en laat mij lekker spuiten op gezicht en in mondje. Ik verplaats tussen gent en kortrijk. Pijpdate anoniem gloryhole kan ook. Ik verplaats ontvang niet..  
gisteren
anoniem 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie pijp ik geblinddoekt
Wie zuig ik zaterdagavond geblinddoekt? Mijn fantasie is geblinddoekt een mooigeschapen penis leegzuigen. Ik kan goed pijpen. Zeer discreet. Jij mag hetero/ bi zijn.  
Nathan 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Wie komt langs
Welke jonge slanke top zin in deze slanke bottom? Kan discreet ontvangen vanavond, vannacht. Interesse? Stuur stats en wanneer je kan.  

Wie komt langs
gisteren
Botje 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Date
Morgen nacht rond 4u (zaterdag op zondag) moet ik iemand afzetten aan de luchthaven in zaventem, bij wie kan ik erna langskomen voor wat spanning? Ben onderdanig bottom type veel kan en mag leeftijd en afkomst zijn niet zo belangrijk voor mij. Ben 34jaar 1m78 88kg  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Ik zou graag eens een stijve paal van een jonge gast in mijn hand houden. Wie voelt zich geroepen? Je bent bij voorkeur slank, tussen 18 en 25 en je kan ergens ontvangen. Rukken kan ook maar pijpen doe ik niet. Alles zeer discreet en ik verwacht niets terug. Ik ben 50 jaar en ook slank. Ik verplaats in omgeving van Gent, Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde. Wie reageert en aan de voorwaarden voldoet, krijgt antwoord.  

Gezocht
gisteren
Magnum 55 jaar Limburg - HASSELT
Dik eikeltje
Man met besneden lul zoekt man met besneden lul voor softsex vanavond.Kan alleen verplaatsen.Buitendate of kamer kan ook.Regio Limburg en Kempen.  
Verwennen 41 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Erotische penis massage
Iemand zin in een erotische penis massage, strelen, verwennen, masseren, pijpen, tot een happy ending. Ik kan ontvangen of verplaatsen, hygiëne en discretie vereist.  

Erotische penis massage
gisteren
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Welke slanke man (tussen 20 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - Linter - St. Truiden - Glabbeek - Diest.  
Gike 66 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ultieme fantasie
Ik ben een 66jarige goed verzorgde man glad geschoren 1m72 78kg ik kan ontvangen mijn ultieme fantasnnnie is ik ontvang je in doorschijnend slipje met minirokje je komt binnen en begint mij te strelen onder mijn rokje op dan ga je in mijn slipje en plots één vinger in mijn gespoeld kontje ik begin geil te worden je doet mij handboeien aan en beenspreider met mijn kont omhoog en neemt het gleimiddel 2vingers terug gleimiddel 3 vingers ik word supergeil dan 4 ik kan niks doen tegenstribbelen brengt niet op ik geef mij volledig over de sperma druipt uit mijn lul er liggen speeltjes en je kiest er zelf uit en doet maar ik doe ook wat je wil je lul staat keihard en ram je in mijn kont en spuit mij vol zie jij dat zitten hier droom ik al jaren van laat maar iets weten liefst via berichtje of mail NIET BELLEN  

Ultieme fantasie
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10