Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Op zoek naar curvy koppel
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Brede heupen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zijn op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Op zoek naar curvy koppel
10 dagen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
10 dagen
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Koppel gezocht met rijpere dame...
Ik kom bij jullie langs, ik sta samen met dame des huizes middenin het salon, man zit in de zetel en kijkt toe. Dame heeft rok aan of kleedje, t-shirt, blouse of trui maar zonder bh. Ik sta achter dame en begin haar sensueel te strelen, 1 hand gaat dan op zoek naar haar borsten om ze te strelen en te masseren, mijn ander hand gaat onder haar rokje/kleedje en streelt over haar slipje en plaagt de lipjes en klitje en stimuleert zo verder tot ik nattigheid voel... Als de dame er klaar voor is gaat ze in de zetel zitten of liggen en zal ik haar een heerlijke befbeurt bezorgen... Zij kiest dan nadien zelf of zij mij ook verwent of niet... Dame mag zeker +45 zijn. Uiteraard hygiene, respect en discretie vanzelfsprekend. Verplaatsen geen probleem. Vragen, voorstel dan hoor ik het wel... Alvast geile groetjes...  
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
10 dagen
Nick 62 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Teasen, opwinden, kijken, bekijken en...
U bent koppel, leeftijd onbelangrijk, met maatje meer of minder maakt me ook niet uit zolang u zich goed voelt in uw vel. U wil wel eens een man op bezoek hebben, gezellig praatje, koffie en daarna wil u eventueel de man ook wel eens naakt zien. Misschien wil u de man wel aanraken, handje helpen of kijken volstaat, beide kan. Wat u doet of niet, maakt mij niks uit, kijken, bekijken, bekeken worden en elkander teasen is de boodschap. Handje helpen mag zeker. Geen sex gezocht maar bij klik en eventuele vervolgontmoeting een mogelijkheid als dit uw wens zou zijn. Ik ben sportief, niet onknap naar men zegt en groot geschapen. Verplaats me over grotere afstanden. Ik deel foto's als gewenst  
11 dagen
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Real cuckold/trio date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Real cuckold/trio date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
11 dagen
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of his life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
11 dagen
jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
medisch onderzoek
ik ben een jonge gast van 24 die graag nog eens onderworpen wordt aan een medisch onderzoek door een koppel jullie zijn dan dokter en verpleegster en onderzoeken alles van mij als alles goed gekeurd is en jullie hebben zin doen we nog een trio ik zou wel graag tijdens het onderzoek ergens de borsten van de verpleegster betasten moesten jullie nog vragen of intresse hebben mail me maar willen jullie eerst een foto zien stuur dan ook maar een mailtje  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10