Zoeken naar dat ene koppel

Uw zoekactie voor dat ene koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toekijken 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vanavond toekijken bij koppel
Hey, Ik ben opzoek deze avond naar een koppel waar ik voyeur mag zijn. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jullie van elkaar genieten, kussen, strelen... jullie zijn een koppeltje dat graag eens bekeken wil worden. Mocht je zelf leuke ideetjes hebben, laat ze gerust horen. Stuur alvast en vertel mij wat jullie zoeken... Tot binnenkort xx  
Daan 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Naturisme
Zoek contact met koppel dat interesse heeft in naturisme Ben spontane man discreet en verzorgd en betrouwbaar...173 slank . Graag af te spreken in natuur of als je kunt ontvangen... Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes D Regio Mechelen Leuven Rumst  
Will 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met heteroman
Ik zoek een koppel waarbij de man ook hetero is om een leuk trio te beleven, vrouwgericht. Ik ben Vlaams, sportief gebouwd en heb ervaring met trio, cuckold..  

Trio met heteroman
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een mollig koppel...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen  
William 57 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Geile Date Dit weekend
Koppel welkom voor een spannende date dit weekend , veel bespreekbaar op respectvolle basis . Speelruimte met sling aanwezig .Ongeremd genieten . Andere voorstellen zijn bespreekbaar . Reactie met foto .  

Geile Date Dit weekend
Derk en Peter 59 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Glenn 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vast koppel
Heey, ik ben een 40jarige man uit antwerpen stad, ben 1m78 en weeg 71kg, heb bruin haar en blauwe ogen, ik ben beleefd en lief en zachtaardig en respectvol. Ik doe alles wat een vrouw graag heeft en me laat doen en ik lik heel graag en zou graag in contact komen met een koppelvoor vast contact (leeftijd speelt geen rol en mag ook van vreemde origine zijn) hopelijk tot hoors groeten  

Zoek een vast koppel
Lex 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Erotische borstmassage en meer (heel Vlaanderen)
Ik kom bij koppel om de dame haar borsten erotisch te masseren en haar heel erg geil te maken hierdoor. Ofwel neemt de man van het koppel hierna over en vertrek ik of we masseren haar samen verder..Ik ben hetero, geen fake. Interesse? Stuur me berichtje met wat jullie wensen..  

Erotische borstmassage en meer (heel Vlaanderen)
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Reshock 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Openbare plaatsen gezocht
Zijn er nog openbare plaatsen (parking, bosjes,...) waar heteroman vrouw of koppel kan ontmoeten? Regio West of Oost-Vlaanderen. Bedankt voor de tips. Vrouwen of koppels die graag willen afspreken. Let me know!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10