Zoeken naar iets meer

Uw zoekactie voor iets meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Vincent 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sauna
Op zoek naar iemand of koppel om mee naar een privésauna te gaan. Dit kan eventueel met badkleding. Looks en leeftijd niet van belang, aangenaam gezelschap wel. Ontspanning is de hoofdzaak, meer kan maar dat zien we wel. Voel je je aangesproken, laat snel iets weten.  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Date
Ik zoek een leuke afspraak met vrouw of koppel tot ongeveer 50 jaar om beetje een leuke en spannende avond te hebben waarin niks moet maar alles kan in alle discretie! Zoek ook eventueel vrouw om eens een club te bezoeken, wie er voor open staat! Ik kan mij makkelijk verplaatsen in de regio Limburg of op locatie. Spreekt dit je aan mag je mij altijd bericht sturen met foto en wat meer uitleg dan 1 zin.  

Date
Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Plezier vanavond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Lier en op zoek naar een leuke vrijdagavond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Plezier vanavond
Rudi 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel met bi man
Ben spontane man gebonden die contact zoekt koppel waarvan de man bi schierig is en mag experimenteren met mij onder toeziend oog van passieve dame . Ben 173 /70/17/5 slank en hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto. Kan niet ontvangen maar hotel is mogelijk .regio Mechelen Leuven Graag tot reactie Groetjes Rudi  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om voor het eerst in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn  
Geert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Trio
Biman zoekt koppel waarbij de echtgenoot samen het vrouwtje wil verwennen en meer. Koppel of vriendin die kunnen ontvangen overdag, ben slanke betrouwbare man. Meer info na mail en max. 65 jaar.  
Seppe 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi trio
Hoi, ben een gast van 25j, 1m77, 63kg, 17cm en verzorgd. Ik zoek een koppel voor een echt bi trio. Het is de bedoeling voor zowel contact met de vrouw als met de man. Voor contact met vrouw is veel mogelijk. Bij contact met man graag elkaar pijpen en misschien meer. Dit is waar ik voor opensta maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat we enkel doen waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Jullie leeftijd maakt minder uit, maar hygiëne is wel belangrijk. Ik kan niet ontvangen maar verplaats makkelijk. Laat iets weten bij interesse of voor meer info. Hopelijk tot snel  
Hot boy 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel gezocht om vandaag te genieten met een verzorgde man regio WVL of OVL
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10