Zoeken naar vi*

Uw zoekactie voor vi* leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Fetish
Hey, ik heb een fetish voor sexy foto’s van mooie vrouwen. Meer bepaald van foto’s die genomen zijn door de man of vriend (stiekem of niet) en waarvan hij deze zonder medeweten wil delen… Wie vindt het geil op dat te doen? In opdracht nemen en doorsturen is ook zeker een optie. Wie o wie heeft er zin om hierin mee te gaan ?  
29 dagen
Jurgen 61 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Meester / Dominant gezocht.
Ik weet niet of ik het hier ga vinden maar ga toch proberen. Zou graag ten diensten staan van een Meester of Dominante top die weet hoe hij moet omgaan met een mannen lichaam. Keuring, Tepels, ballen kneden, bondage, edging. Liefst iemand 65 +. Je mag gekleed blijven. Ik kom naar je toe.  
Africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Opzoek naar fun
Ik ben opzoek naar meiden of vrouwen die lang willen verwennen leeftijd uiterlijk en nationaliteit speelt geen rol ik kan beffen vingeren en neuken mijn stats 1.90/110 kg/13 cm ik kan ontvangen  

Opzoek naar fun
29 dagen
Didier 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt oudere dame (65+) voor te beffen en vingeren
Ik ben op zoek naar een dame boven de 65 die ik mag beffen en vingeren. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Voor de rest hoef je geen seksuele handelingen te doen. IK zal mezelf wel masturberen. Je kutje mag ook behaard zijn. Eventueel op regelmatige basis. Mag uiteraard ook een dame van een koppel zijn. Partner mag aanwezig zijn. Graag duidelijke reacties.  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge bottom twink zoekt (kinky) top daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij morgen (4 mei) of overmorgen (5 mei) wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort vetkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Jonge bottom twink zoekt (kinky) top daddy
29 dagen
Jouw Meester? 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt...
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
30 dagen
Pretraket 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Cuck relatie gezocht
Ik zoek een free spirited vrouw voor liefdevolle relatie. Iemand die ervoor open staat om liefdevol met mij om te gaan. Maar af en toe wilt genieten van sex met andere mannen. Ik ben zelf niet onknap en geniet ervan om mijn geliefde te zien met een andere man. Ik zoek een vrouw die zelfzeker is en knap genoeg is om hete sex partners te vinden op datingsites. Ben jij tussen 26 en 40, laat me dan snel iets weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9