Zoeken naar ( safe )

Uw zoekactie voor ( safe ) leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sabine en Roy 32 jaar Limburg - Brunssum
Koppel zoekt toeschouwer
Hallo, wij lekker stel zoeken een leuke eerlijke man die wil toekijken hoe mijn mosseltje gevuld wordt door mijn vriend. Bij juiste klik meedoen eventueel mogelijk (safe) natuurlijk. Bij mooi weer buiten in de buitenlucht Interesse reageer met woonplaats leeftijd en foto van jezelf, verder ook gsm nummer voor verder kontact Zoeken geen praatjesmakers maar verzorgde mensen die hun afspraken ook na komen Lekker stel  

Koppel zoekt toeschouwer
Meestal zondig 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke man gezocht
Wij zijn een jong uitziend slank koppel die op zoek zijn naar een stijlvolle sportieve knappe man. Ze is een mooie slanke blonde milf en hij een charmante ruimdenkende, niet bi sexueel man. Wij zoeken geen eendagsvlinders, maar een huisvriend om samen de vrouw te verwennen op regelmatige basis. Dit tijdens de werkweek overdag of s’avonds. Wij bieden discretie, hygiëne en safe sex en verwachten dat ook. Wij kunnen ontvangen bij ons thuis te Antwerpen of ons verplaatsen op voorwaarde dat de locatie een aangename omgeving is. Het is geen hop en af situatie, we nemen onze tijd voor ons allen, om naar een ontspannen spontane aangename sfeer te gaan. Vrouwtje kleed zich graag sexy. Reageer met herkenbare foto en voeg jullie stas bij en een inhoudelijke reactie waar we kunnen inschatten op jouw persoonlijkheid. Alleen onder deze voorwaarden komt er van ons een antwoord. (onze foto’s zijn recent)  

Leuke man gezocht
Steffie 40 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Sex date
Verzorgd koppel, zoekt verzorgde goed uitziende man tussen 20 en 40 jaar. Hygiëne, discretie, getrimd/geschoren en groot/dik formaat zijn pluspunt. Safe seks en mijn man is niet bi-seksueel! Trio of cuckold voor vrouwtje. Enkel mogelijk in de avond nooit overdag. Na de seks houden we het graag kort. Fakers en mannen die wel willen maar niet durven gelieve niet te reageren. Interesse? Reactie graag met foto, beetje uitleg en je stats. X  

Sex date
couple 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
looking for black guy
Hi,we are a couple of 34y and looking for a black guy for her.all safe and with respect. We also speak dutch. Age is not a issue.just be clean and respectful.  
26 dagen
Koppeltje 47 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Koppel op zoek naar man
Wij zijn een koppel halverwege de 40, op zoek naar extra spanning. Niet onknap en beiden hetero. Ben jij een knappe, verzorgde man? Die net als ons is gesteld op discretie, hygiëne en safe seks? Die eveneens houdt van wederzijds respect? Misschien ben jij wel de geknipte persoon.