Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Joohan 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sexy travestie
Goeiemorgen Lady's, voor maandagavond aanstaande zoek ik een slanke sexy travestie die zich graag laat verwennen met hand én mond. Ik zelf ben een slanke man van 61j, m78, 80kg en kort zwart haar. Ik kan ontvangen te Zeebrugge na 20u30. We spreken af op de parking voor de sporthal daar en dan kom ik u halen. Liefst iemand die ook graag kust, laat strelen, rimmen. U zelf hoeft niets te doen, enkel genieten. Komaan Lady's laat u eens verwennen. xxx  
30 dagen
Sissy 35 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
Sissy zoekt dominante senior vanaf 60j die vrij kan ontvangen regio 02.
Sissy 35/178/75 zoekt dominante behaarde senior vanaf 60j die vrij kan ontvangen regio 02 Brussel. Zoek voor iemand vast. Ik reageer enkel op ernstige berichten met beschrijving en met normale foto, al dan niet herkenbaar.  
30 dagen
Daddy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Daddy zoekt jonge gamester
Je bent jong, vrouwelijk en vrouwelijk sexy gekleed (rokje) en ligt op uw buik te gamen. Ik kom je kamer binnen, lift jouw rokje omhoog en neuk je terwijl je verder gamed. Klaarkomen doe ik uiteindelijk over uw billen. Daarna neem je mijn lul nog even in de mond terwijl je met "één oog" verder gamed.  
30 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top man zoekt vrouwelijke trav/ts, sex en zijn vrouw worden.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben top. Ik zoek een travje/ts om mijn op termijn mijn vrouw te worden. Ik val op travjes. Ik zoek tussen 25,en 45 jaar. Trefwoorden : tongzoenen tepel zuigen en betasten pijpen en gepijpt worden jou grondig en diep neuken, lichaam strelen en knuffelen. Dit voor een caste relatie. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen.  
Travje Erica 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Travje erica
Ik ben travje Erica ben een onderdanige sletje sta voor veel open geen taboes hou van sm en gewone seks ik ga maandag 29 april naar Brugge naar de sekscinema in de Sint Pieterskaai ben daar vanaf 12 uur tot 18 uur  

Travje erica
Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Zijn er toevallig in de onmiddellijke omgeving van Putte/Beerzel/Peulis wat geile dominante tops met lekker grote loeiharde ochtendpalen die hun overvolle zak/zware ballen willen ledigen door dit pijpgrage zaadgeile sissysletje/bimbo fucktoy genade- en respectloos hard en deep-throat te keelneuken tot ze m'n bek vol zaad pompen en/of m'n hoerensmoeltje vol spuiten met hun dikke witte kleverige spermaslierten!! Ik slik tot de laatste druppel, heb een zéér gulzig en haast onverzaaadigbaar pijpmondje en (voor de liefhebbers) een extreem gewillig lekker strak kontje in de aanbieding! Ik heb echt hoogdringend een goeie beurt nodig liefst van meerdere tegelijk(gang-bang) en wil hiervoor desnoods eventueel tot Bonheiden/Rijmenam en Heist-op-den-Berg fietsen en/of me brutaal laten ontvoeren door een grote bende die me helemaal suf en m'n mondje/kontje compleet te pletter neuken. Hoe meer pikken hoe meer ik zal moeten slikken, tenminste als jullie goed kunnen mikken!!!  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9